Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1138 Spoiler Yorumları

Herşey Luffynin rüyası ve Luffy serinin gerçekliğinin farkına varacak ( manga karakteri olduğunu anlayacak ) bizde satırlarca küfür hazırlayacaz belki de ama One piecenin sonu Naruto ya da Bleach gibi olmayacak çok farklı bir son belki de .

Görseldeki üç devasa varlık üç antik silahı temsil ediyor desem çok mu ütopik olur? Sonuçta bu üç antik silahında savaş zamanlarında kullanılmış olması lazım.

Benim anlamadığım şey bu köpekler iyi hoş güzel kılıçtan çıkıyorda sadece baş olarak mı yani? Beden olacak mı başka aksiyonu yoksa 3 kafanın çıkmasının hiç bir güç anlamı yok.
BM'nin evladının göbeğini okşayıp Cin çıkarıp kullanması daha işlevsel birşeydi.

Kılıca her daim bağlı mı hareket ediyorlar acaba yoksa kılıçtan bağımsız olabiliyorlar mı? onu merak ediyorum açıkcası yoksa hiç bir anlamı yok.

Kılıcı atacaksın yere koş diyeceksin mesela kılıç dönüşecek ona gibi...

Geminin Noah olduğunu belirtmek için her canlıdan çift koymuş .Kanatlı kim onu çözemedim.Geminin üzerinde o çağın kralı ve altındaki file benzediğininden dolayı Zunisha olduğunu tahmin ediyorum.

Joy boy Zunisha'yı bir sebebten cezalandırmıştı.
Muhtemelen Noah'ı batıran Zunisha Üzerinde duran kral ise bundan çok çıkar sağlamışki Zunisha'nın tepesinde duruyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 3, Ziyaretçi: 37)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık