Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1138 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shamrock ya da Loki falan gram heyecanlandırmıyor ya bu arctan tek beklentim silüet.

Nedendir bilmiyorum ama Roger ve onun tayfasıyla ilgili bir şeyler olduğunda beni heyecanlandırıyor açıkçası umarım o silüet Gaban çıkar.

Adaya girerken '' gel hele gel '' diyen deynekçi, sapkalı amcayı görücez sanırım bölümde. Gaban felan çıksın da kendimize gelelim , Gaban reis denk dövüssün Shamrock ile felan. Sonra da Shamrock : '' Ah Akagami kardaşım, sen gibi eski tayfan da bizlere sorun çıkarmaya devam ediyor '' desin. Var bi hayalimiz :mincika:

Not: Gerçi Shamrock şov bölümü sanırım bu bölüm. Gaban görünmekle yetinsin , arada kaynatmasın Shamrocka buna hazır değilim :flaugh:

Hadi be imansız pew, şu özeti çıkar da ona göre eleştirelim Shamrock'u. Sonra boş yere eleştiriyoruz lafımız havada kalıyor.

Dünya Roger’ın hatırına dönüyor. Adam hem son adayı keşfedip korsanlar çağını başlattı hem kutsal ejderler’in en güçlü hanesinden çocuk kaçırıp korsan yaptı. Karşıda iki tane Shanks olsa Luffy’i tokatlarlardı ve asla KK olamazdı. @Alpamis
Rogerı boşa yüceltiyorsunuz. Serinin geldiği noktaya ve açıklanan bilgilere bakıldığında

Roger = Aslan Akbey olduğu açıkca görülüyor.

Roger Korsan Çağını başlattı ve son adayı buldu muhabbeti tamamen manipulasyon. Aynısını Aslan Akbey de Kurtlar Vadisi Operasyonu için yaptı ancak sonradan Aslanın üzerinde yer alan Doğu Eşrefoğlunun operasyonu başlattığı ortaya çıktı. OPta Doğunun karşılığı da JoyBoy oluyor işte.

Rogerin diğer feati olarak sayılan elderin çocuğunu kaçırma olayı Aslan Akbeyde de var. Buna göre Mehmet Karahanlı Garling, Konsey de Kutsal Şövalyeler denilebilir. Karahanlının sağ kolunun KILIÇ olması da şövalyelere atıf sayılabilir.

Burada E. Oda WB ve BByi aynı adamdan esinlenip ikiye böldüğü gibi Konseyi de Kutsal Şövalyeler ve Yonko diye planlamış olabilir. Böyle olursa şekerci Kocaana Hüsrev Ağa, silah tüccarı Kaido da Laz Ziya denilebilir.

Velhasıl daha bunun Ihtiyarları var, Iskender Büyükü var, Cevatı var, İllüminatisi var, Tapınakçıları var, Aslan Akbeyin ne kadar küçük kaldığı açıkça görülüyor anlatmaya gerek yok.

Hatırladım da en son dört bölüm üst üste geldiğinde birliğe teslim olmuştum ve ben acemi birliğindeyken 1 ay ara vermişti.
Umarım ODA böyle bir şey yapmaz yine. Acı acı çıkartır çünkü üst üste dört bölüm vermeyi.

Shamrock aksiyona girmeyecekse neden gücü gösterilsin ki? Oda’nın tarzı değil böyle bir şey. Adam bir karakter aksiyona girmeyecekse o karakteri daha sonraya bırakıyor. Bana göre Shamrock ile Luffy’nin karşılaşması henüz erkenmiş gibi geliyor.

Bu yüzden Cerberus ile görsellerin Shamrock ile ilgili olacağını düşünmüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık