Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1138 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffynin Shamrock ile dövüşeceğini zannetmiyorum. Dövüş sitili zoro için daha uygun. Shamrock cehennem zebani köpeği Cerberusa sahip ise cehennemin kralı enmalı zoro için güzel bir antrenman olacak. Luffy için bandajlı desem ok mu desem her ney ise çeşitli formlara büyütüp istediği yöne saldıran kadın güzel rakip olacak. Luffynin biraz daha geleceği görme üzerine antrenman yapacağını düşünüyorum. Loki geleceği gördüğü halde kaçamadı kadının oklarından. Luffy de bu yönü üzerine antrenman yapacaktır. Ve yine de dövüşün sonuçlanacağını zannetmiyorum. Büyük ihtimal geri çekilecekler.

Uzun zamandır Teach üzerinden Cerberus muhabbeti dönüyordu zaten her yerde. O muhabbeti ekarte etmek ve Teach'in o muhabbetle alakası olmadığını kanıtlamak için Shamrock'a Cerberus meyvesi vermiş olabilir Oda.

Luffy Shamrock'u Shanks zannedip üstüne atlarsa Luffy-Shanks ilişkisinin içine edeyim derim.Olması gereken Luffy Shamrock'u gördüğünde ciddi bir ifadeyle "O Shanks değil" demektir.

Sen kalk bin küsur bölüm bu ikisi arasında çok derin bağlar var imajı yarat,Luffy'nin hakisini ne seviyelere getir sonra önündeki dallamanın kötücül aurasını anlayamasın.Boynuna atlasa komikte değil.Azıcık seriye ciddiyet gelsin.

cerberos meyvesine görme olarak şey yazmışlar insanlar , mary goisse sabo cehennem diyordu ayrıca luffy thrillar barcta cerberosla karşılaşıyordu ve o cerberosun üç başından birisi tıpkı shanks gibi bir gözü yaralıydı ve farklıydı, elbafta şuan ölüler diyarı olan yer ve thriller barc ölüler adası gibi gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık