Reis bu kızıl ejderler neden beyaz kılıçlı? Aramaki ve Mihawk'a rakip bir ejder beklerdim ben.Şanks'la eşit güçte değil, daha güçlü. İki kol > bir kol, net.
Zor oŞanks'la eşit güçte değil, daha güçlü. İki kol > bir kol, net.
Neymişbir çizimden olay kurgusunu epey çözdük. ponegliflere gerek kaldı mı?![]()
toprak tanrısı bu toprakların yani kami samanın vearthın tanrısı. enel sama. göklerden inip zeus gibi savaşları bitirecek. ateşi isteyene ateşi verecek. o ki ne uçanın ne kaçanın kurtulabildiği, kurtulmak için ancak kendisinin ay kadar uzaklara gitmesi gereken kişi. kendini büyük güç gören bütün kafirleri sus pus edip dünyada korkuyu ve adaleti sağlayacak kişi. bekliyoruz o günleri.Orman Tanrısı:İmu
Güneş Tanrısı: Luffy
Deniz Tanrısı: Shirahoshi
Toprak Tanrısı: ? Muhtemelen kötü biri ama teknoloji ile Dünyayı yok etmiş. Aklıma sadece Kidd geliyor.
Yarım ay halkı : D.ler
Ay halkı: Minkler
Altın yumurtlayan tavuğu bitirmek istemiyorlar tabi. Don lastiği gibi uzattı iyice hikayeyi çık şimdi için içinden çıkabiliyorsan.Aga bu seri niye bitmiyor ya ? Gizem üstüne gizem,yeni karakter üstüne yeni karakter.Artık bi yerlere varsın hikaye.Lisedeydim ben bu seriye başladığımda emekli olcam nerdeyse anasını satayım.