Ripley diyor ki bunlar 900-800 yıl önceden kalmalar. Kayıp yüzyılda çizildikleri kesin.Acaba bu resimleri Loki çocukken çizmiş olabilir mi?
Son düzenleme:
Ripley diyor ki bunlar 900-800 yıl önceden kalmalar. Kayıp yüzyılda çizildikleri kesin.Acaba bu resimleri Loki çocukken çizmiş olabilir mi?
ryumanın ejderha kesişi hikayesi anltılıyordu ve kılıç tanrısı olarak anılan bir adam bu iki savaş içinde olmasada duvar resmindeki ejderhayı kesmesi absürt kaçmaz.Ryuma bu mesajı okusa ben ne alaka der.
Oda : Japonun j'si büyük ulan (nereden anladı ne yapacağımı?)Denizcilerden azınlık bir grup harici "emir kuluyuz ağam" muhabbeti çeker. Kızılköpek'e de önce sizi sonra baştakileri indireceğim japonluğunu yaptırır.
Loredan kasıt lore peyniri değil la bunlar nasıl ithamlar böyleOne Piece haterları bir bir ortaya çıkıyor.
Çekemiyorlar.Şiirsel anlatımıyla Yüzük Serisine kafa tuttu. Bazılarının hoşuma gitmedi. Oda bu işin altından kalkarsa lore'uyla Yüzük Serisini geçer.
Hikayesi anlamında kullandım hocam.Loredan kasıt lore peyniri değil la bunlar nasıl ithamlar böyle![]()
Naruto'daki lore=hashirama hücreleri o ayrı. Hashirama olmasa ayni duranlıkta kalacakmış evren.5000 senelik dünyanın tüm tarihi silinmiş ama, lore için gayet güzel bir bahane. Şu anki dünyayı ilgilendiren tüm önemli olaylar 900 yıl önce başlamış. Ama bu karşımıza çıkan kazımalarda 900 yıl öncesine de bir gönderme yapıyor. Arabasta gibi, Dressrosa gibi, Jaya gibi bazı eski krallıkların kısmen de olsa boş yüzyıl öncesine ait tarihlerinden de söz edildi. Yani vardır bir sürü olay ama bulmak için Robin gibi kaçak bir arkeolog olmak lazım.
Abi OP'un şu anki lore durumu, bence diğer hepsinden iyi. Bi mangada çok nadir rastlanan bir şey bu. Ben buna da şükrediyorum. Naruto gibi 2k yıl önce bi uzaylı gelmiş çakra vermiş sonrası 1800 yılda hiçbir şey olmamış ve geri kalan 80 yılda her şey olmuş bitmiş değil en azından.
Sakin ol, Alpa. Otur bi soluklan, bi bardak su iç, nefeslen, bi snickers falan ye, kendine gel.One Piece haterları bir bir ortaya çıkıyor.
Çekemiyorlar.Şiirsel anlatımıyla Yüzük Serisine kafa tuttu. Bazılarının hoşuma gitmedi. Oda bu işin altından kalkarsa lore'uyla Yüzük Serisini geçer.
Lore'un ne demek olduğunu bilmiyor sanırım.Loredan kasıt lore peyniri değil la bunlar nasıl ithamlar böyle![]()