Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1138: Harley

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 182 91.9%
  • Orta

Kullanılan: 5 2.5%
  • Kötü

Kullanılan: 11 5.6%

• Kullanılan toplam oy
    198
East Blue'da zaten meyvelere efsane gözüyle bakılıyor orada görmememiz normal. Kaç karakter Teach kadar bu konuda bilgi sahibi ki meyve avcılığı yapsın. Adam tayfasını bunun üzerine kurmuş tamamen.
Teach dediğin adam korsan yav. Bir kitaptan her şeyi mi öğrenmiş. Dersin Clover.:D Seride 2 tane meyve yediğini bildiğimiz tek karakter. Meyve yeteneği karakterdeyken nasıl alınabildiğini de bundan başka bilen yok. Bir onun aklına geliyor şeytan meyvelerini böyle çalmak. Karşılarına çıkan herkesin meyvelerini de alabiliyorlar. Çok çalışkanlar çünkü.:D

4 tane tanrı var bahsedilen.

Güneş Tanrısı=İnsanların arzularından, kurtarıcı ihtiyacından ortaya çıktı.
Toprak Tanrısı= Güneş tanrısının ortaya çıkışına öfkeli.
Orman Tanrısı= Şeytan meyvelerini oluşturan tanrı olduğu iddiası var.
Deniz Tanrısı= Şeytan meyvesi kullanıcıları-deniz çatışmasının sebebi olduğu iddiası var.(Vegapunk buna benzer bir şey söylemişti)

doğru mudur?

Liyakatli yonko işte adam. Öyle rastgele bir adaya gidip köylülerini 20 yıl haraca bağlayıp kafayı çekmiyor.
Yani Teach'te hiç torpil yok mu diyorsun?

Ayrıca tam olarak hangi karakterden bahsettiğini anlamadım ama Kaido'dan bahsediyorsun galiba. Ben Kaido fanı değilim eleştirdiğim çok noktası var yanlış karaktere oynadın usta. :D

Teach ve tayfasının Im-sama yenilişinde büyük yardımları olacak. @Alpamis

Yani şimdiden yolunu yaptı goroseiyi kopyaladılar başarının hepsi Luffy ve tayfanın olmayacak.Luffy adım atsa yardım alıyor.Nika'nın niye onu seçtiği belli arkasının çok sağlam olduğunu görmüş.Mihawk'ın dediği olay işte ama Mihawk beyefendi adam bunun kibar biçimini söylemiş arkan çok sağlam kanka diyecek hali yok ya. :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık