Joy Boy Arapmış.Joy boy'un kalkanında Alabasta sembolü var .Lily'nin kocası felan çıkabilir cidden( Alabasta kralı) .
Joy Boy Arapmış.Joy boy'un kalkanında Alabasta sembolü var .Lily'nin kocası felan çıkabilir cidden( Alabasta kralı) .
Araplar olsa olsa Kutsal ejderdir ,Zenginliği eliyle itip özgürlük adına halkını bırakmayan Atatürkçü Joy Boy O7Joy Boy Arapmış.
Hahahah iyice sinirlendim kdjdjdkd ısrarla Doffy sama hazretlerinin çakmalarını çizmeye devam ediyorDoflamingo Loki kazmasından çok daha iyi şövalye olurdu. Homing vizyonsuzu yüzünden hep.
Tarih tekerrürden ibaret gibi bir şey sanırım.Teach'in bu olaylar arasında geçmişten gelen bir önemi olacak mı bakalım. Kurnaz bir korsan olarak parlayıp yenileceğini zannetmem. O da aynı şekilde 1000 yıllık hikayenin bir parçası olarak var olacaktır.
Joy Boy bağlaması da bana zorlama geliyor açıkçası.Kaido da Joy Boy'un varlığından haberdar ama karşısında G5 Nika görünce tanıyamadı. Kadimler ya da Bonney gibi daha detaylı özelliklerini bilip gören karakterler tanıyabiliyor sanırım. Dory ve Brogy lastik halini gördü ama anlamadı. Kuma muhtemelen lastiği görünce şüphelendi hesabına getirdi Oda. Ben sadece hükümetin tepkisizliğini saçma buluyorum artık. Dediğin gibi "Bu meyve! " tarzı bir tepki bile yeterdi.
Ben son sahnedeki çizimi farklı anladım. Bana göre orada herhangi bir geçmişe atıf yok, doğrudan üçüncü dünyada olacaklar işlenmiş.@Smoker resimdeki 3 güneş hakkında seride daha önce geçen bilgi varmı ?
3 Cisim problemindeki 3 yıldızlı gezegen halkına gönderme olabilir mi?
Onlarda belli dönemlerde yok olup yeni çağ başlatıyorlardı .Oda sanki oraya gönderme yapmış gibi
Yazdık kardeşim
Kadiou= Üç Dünyanın fatihi, Ragnarok!!!
Okuyucu: ouweewww 3 dünya fatihi yazı yazarken alev alan defter gifi, peakpiece 1!!!
O sırada Pedoçiro Oda: