Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1138: Harley

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 182 91.9%
  • Orta

Kullanılan: 5 2.5%
  • Kötü

Kullanılan: 11 5.6%

• Kullanılan toplam oy
    198
@Smoker resimdeki 3 güneş hakkında seride daha önce geçen bilgi varmı ?
3 Cisim problemindeki 3 yıldızlı gezegen halkına gönderme olabilir mi?
Onlarda belli dönemlerde yok olup yeni çağ başlatıyorlardı .Oda sanki oraya gönderme yapmış gibi

Teach'in bu olaylar arasında geçmişten gelen bir önemi olacak mı bakalım. Kurnaz bir korsan olarak parlayıp yenileceğini zannetmem. O da aynı şekilde 1000 yıllık hikayenin bir parçası olarak var olacaktır.
Tarih tekerrürden ibaret gibi bir şey sanırım.

Luffy şu an döneminin Roger ve Joy Boy'u. Teach'de dönemin Xebec'i olacak muhtemelen.

Kaido da Joy Boy'un varlığından haberdar ama karşısında G5 Nika görünce tanıyamadı. Kadimler ya da Bonney gibi daha detaylı özelliklerini bilip gören karakterler tanıyabiliyor sanırım. Dory ve Brogy lastik halini gördü ama anlamadı. Kuma muhtemelen lastiği görünce şüphelendi hesabına getirdi Oda. Ben sadece hükümetin tepkisizliğini saçma buluyorum artık. Dediğin gibi "Bu meyve! " tarzı bir tepki bile yeterdi.
Joy Boy bağlaması da bana zorlama geliyor açıkçası.

@Smoker resimdeki 3 güneş hakkında seride daha önce geçen bilgi varmı ?
3 Cisim problemindeki 3 yıldızlı gezegen halkına gönderme olabilir mi?
Onlarda belli dönemlerde yok olup yeni çağ başlatıyorlardı .Oda sanki oraya gönderme yapmış gibi
Ben son sahnedeki çizimi farklı anladım. Bana göre orada herhangi bir geçmişe atıf yok, doğrudan üçüncü dünyada olacaklar işlenmiş.

Resimde bulunan karakterler hepsi günümüzdeki karakterlere bağlı. Akşama bir analiz yazacağım, çok ısrar eden oldu özelden.

Son sayfa çok güzel ve çok bereketli. Ama ben bazı şeylere en ufak yorum getiremedim. Mesela sağ kenardaki evler çarklar ve tepelerindeki duman, evlerden çıkan çarklar dışarda insanları yükseltip alçaltmaya devam ediyor. Ortada püskürtülmüş bir alev ve iki tarafında bir batı tipi bir doğu tipi (ejder olduğunu tahmin ediyorum) yaratık. Hem kanatlı hem boynuzlu hem çevresindekilerden daha büyük bir şey. Çeşitli yerde gemiler ama ikisi de yakın boylarda. Biri Nuh diğeri enelin gemisi olsa ne biri o kadar büyük ne diğeri o kadar küçük. Emetin arkasında ışın kılıcı tutan bir pokemon.
neyse gördüğümüz gibi yazar isteyince bizim foruma bile birlik ve beraberlik getirebiliyormuş. Ama bunun için uzun uzun charge olması gerekiyor peh. Kerberus da meyve olduğuna göre teach den eksilmiş oldu.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık