Adam meyve gücüyle bir adayı yok etmişti, çok erken işlendiği için küçümseniyor. Enel geri dönerse çok başka bir seviye olur.Çer çöp karakterler bile devasa power up aldıysa bunu düşünemiyorum.
Son savaşta tüm müttefiklerin yok edildiğine dair bilgi var mı ? Emeth duruyor misal, Zunesha keza yok olmamış. Onun gibi sonraki zamana kalanlar da illaki olmuştur. Tanrı Vadisinde nasıl Rocks Tayfası yokedildi diye geçilen anons sonrasında ölen sadece Rocks'sa JB tayfasından da belki sadece JB ölmüştür.Daha detaylarını bilmiyoruz ama Imu, Joy Boy ve destekçilerini yenmiş. Sabo bu şeytanın elinden kaçabildi işte.
Imu olarak bahsedilen yaratık keşke Floryan Üçgenindeki Dev Varlık çıksa. Bu tablodaki tek eksik ve işlenmeyen ırk onlar kalıyor.![]()
ben bunlara yordum. pluton sağdaki de olabilir. sağdaki taçlı kişi imuysa nika ile aynı yöne bakıyor. aynı safta savaşmış olabilirler. soldaki uzun yaratığı daha önce gördüğümü hatırlamıyorum. lunarian ile antik devlerin karışımı gibi gözüküyor.
Ancak bu kadar kötü yorumlanırdı.benim yorumum şu:
Joyboy denilen eski Nika, Antik Krallıktan biri.19 krallık ve Im, Antik Krallığı onların sahip olduğu gücü kullanarak alt ediyor.Eski nika resimde yok. Hatta Im' ihanet edip Joyboyun tarafına geçen Lili de yok.Taç takan kişi büyük ihtimalle Im.