Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1137 Spoiler Yorumları

animede yine shanks'in ses aktörü yok muydu o sahne için? farklı biriyse o zaman değişme imkanları vardı bence
Animeyi pek sallamamak lazım ama o bölümdeki konuşma tarzıyla bu bölümdeki konuşma tarzı ayrıysa shanks diyebiliriz, tabii bunu anca sandman'e sorarak öğrenebiliriz

Garling, kesin Shanksin tayfayada bir adamını yerleştirmiştir.
Who’s Who, Shanks’e neden basit bir lastik meyvesi için bu gemiye saldırıyorsun ki gibi bir şey demişti. Bu aslında Shanks’in gemideki şeytan meyvesinin orijinal halini bildiğini gösteriyor. Who’s Who’nun dediği gibi basit bir lastik meyvesi için Shanks o gemiye saldırmazdı. Ancak meyve basit bir lastik meyvesi değilmiş.

Peki Shanks Nika meyvesinin olduğu gemiyi nereden öğrendi sorusunun cevabı ne? Tabimi de Figarland’lar. Daha önceden de demiştim. Bu aile bir yerde hükümeti sırtından vuracak. Hükümetin eline Nika meyvesinin geçmemesi için Shanks’e nasıl haber uçurdularsa en kritik noktada yine hükümeti sırtından vuracaklar.

Oda bu sahnedeki kişinin Shanks olduğunu düşünmemizi isteyerek çizmiş. Editör notunda bile onun burada ne işi var yazıyor. Sanki bildiğimiz biri hakkında konuşur gibi. Bunların lafına güven olmaz.

Animeyi pek sallamamak lazım ama o bölümdeki konuşma tarzıyla bu bölümdeki konuşma tarzı ayrıysa shanks diyebiliriz, tabii bunu anca sandman'e sorarak öğrenebiliriz
çıkmaz demiyorum da çok zorlama oluyor artık

Oda bu sahnedeki kişinin Shanks olduğunu düşünmemizi isteyerek çizmiş. Editör notunda bile onun burada ne işi var yazıyor. Sanki bildiğimiz biri hakkında konuşur gibi. Bunların lafına güven olmaz.
bu da var mesela vivre card mı ne bilmiyorum bir çeşit databook her halükarda açık açık bunun shanks olduğunu belirtmiş

bu panel muhtemelen 100 kere kullanılmıştır databookların yanlış çıkıyor oluşu yeni bir şey değil ama bu kadar one piece için bile fazla bence

Shamrock sahiden karizmaymış Zoro'ya kurban etmez Oda-sensei bu kadar özendiyse tam tersi olacak, Shamrock, Zoro'yu döverek güç gösterisi yapacak gibi.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık