Değil, anksiyete belirtisi.Bu şekil okudum, normal mi
Değil, anksiyete belirtisi.Bu şekil okudum, normal mi
Bu şekil okudum, normal mi
Anksiyete mi? Anksiyete ne alaka yavDeğil, anksiyete belirtisi.
Luffy varken tayfasına zarar geleceğine inanıyor. Loki'nin bize katılacağını düşünürsek Gunko falan dinlemeden tokatlamaları gerekiyor. Bakalım Oda, ne gibi engeller çıkartıp Shanks çakması Shamrock'u abartacak.ya ne anlatıyon be abla, gözünü seveyim be abi #oguzhanalpdogan
ya sen ne anlatıyon be abla gözünü seveyim be abi: Oğuzhan Alpdoğanwww.youtube.com
Yani Oda harbi bu konuda leş bir adam. Bu adam Shanks kadar güçlüyse Luffy zorlanmalı zaten ama ben imkan vermiyorum Shanks kadar güçlü çıkmasına.Luffy varken tayfasına zarar geleceğine inanıyor. Loki'nin bize katılacağını düşünürsek Gunko falan dinlemeden tokatlamaları gerekiyor. Bakalım Oda, ne gibi engeller çıkartıp Shanks çakması Shamrock'u abartacak.
İmkansızmış gibi konuşuyorsunLuffy varken tayfasına zarar geleceğine inanıyor. Loki'nin bize katılacağını düşünürsek Gunko falan dinlemeden tokatlamaları gerekiyor. Bakalım Oda, ne gibi engeller çıkartıp Shanks çakması Shamrock'u abartacak.
Karşı karşıya gelirlerse Şöyle bi dövüş izleriz muhtelemenGerçeğini dövmek Teach ustama kaldı.