Demek ki Dragon'un planı tıkır tıkır işliyor. Tam 4000 yıllık devlet aklı ile devrim yapıyor kral.Yaşlı Rayleigh'den kaçan, Kuzan'dan tayfasıyla beraber ayar yiyen adam devrimcilerin adasını basıyor. Ben şimdi bu Dragon'a nasıl sallamayayım.
Bu Junya kara kuşak sahibi olan sanırım, Gege tırstığı için ne diyorsa yapıyordu. Şu Oda'yı keşke dövse de keyiflensek.
2014 yılında dünya hükümeti 2 yonko oluşumu gücündedir seçeneğine oy attığım için kendimden utanıyorum.Dünya Hükümeti güç sıralaması:
IMU > Filo Amirali > Kutsal Şovalye Lideri = Amiral > Gorosei > diğer Kutsal Şovalyeler > CP0 > Koramiral
Çok doğru bir tespit. Yalnız ben Garp’a bakıp bu tespiti çok daha önceden yapmıştım. Hiç de yanılmadığımı anlayınca aynaya bakıp kendimle gurur duymuştum.Dünya Hükümeti güç sıralaması:
IMU > Filo Amirali > Kutsal Şovalye Lideri = Amiral > Gorosei > diğer Kutsal Şovalyeler > CP0 > Koramiral
Abi Kaido Mf gelse korsanlar kazanırdı di mi? @Tiksav Lee2014 yılında dünya hükümeti 2 yonko oluşumu gücündedir seçeneğine oy attığım için kendimden utanıyorum.
Usta shanks kopyası arkası uzamış sadeceBana baya iyi gözüktü.