Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1137 Spoiler Yorumları

Dof'a da göndermişlerdi o ajanlardan, Shamrock falan gelse çoktan fişini çekerdi. Boşuna sıkıntı yapmışlar.
Oda'nın yerinde olsam 4 Yonkou ve Shichibukai dışında bir kaç Yonko olmaya yakın organizasyon daha tanıtırdım. Ve bu Kutsal Şövalyelerin onlarla uğraştı bir hikaye felan eklerdim. Shamrock mesela yenerdi bu Yonkou olmaya aday karakteri. Ara ara bunları çizse mesela kimse sorgulamazdı Shamrock neden gelmedi daha önce. Ya da Dof'a niye gitmedi felan. Ama adam başka şeylere o kadar odaklanıyor ki bunları çizmeye fırsat bulamıyor. Ya da Devrimcileri daha büyük yap. Onlarla uğraşsınlar gibi.

Kutsal şövalyelik tamamen saçmalık. Bu adamlar kimlerle savaşarak güçleniyor biri açıklasın lütfen.

Oda'nın yerinde olsam 4 Yonkou ve Shichibukai dışında bir kaç Yonko olmaya yakın organizasyon daha tanıtırdım. Ve bu Kutsal Şövalyelerin onlarla uğraştı bir hikaye felan eklerdim. Shamrock mesela yenerdi bu Yonkou olmaya aday karakteri. Ara ara bunları çizse mesela kimse sorgulamazdı Shamrock neden gelmedi daha önce. Ya da Dof'a niye gitmedi felan. Ama adam başka şeylere o kadar odaklanıyor ki bunları çizmeye fırsat bulamıyor. Ya da Devrimcileri daha büyük yap. Onlarla uğraşsınlar gibi.
NW'de Yonko dışında onlara yakın eski isimler olmalıydı. Sözde en tehlikeli yer işte, Yonko dışında tehdit yok. Shiki gibi Rocks artıklarını işleyebilirdi, Chinjao gibi eski nesilden, ama güç olarak düşmemiş korsanlar olabilirdi. Yeraltı mevzusu vardı, onu bile göremedik. Balık-adam adası ve Punk Hazard'taki saçma dövüşler yerine çok daha iyi seçenekler vardı.

Rocks korsanlarından birisini off-panel Tiç yenmiş işte, onda da Law ve Koby'nin yardımı dokunmuş. :D Bizim tayfa dışında kimse olaylara karışmıyor, evrene pause tuşu basılmış sanki. Hani kapak hikayesi üzerinden de anlatabilirsin bunları, salak saçma çizimler yapmak yerine. Mesela Wcı arc'ı yaşanırken kapak hikayesinde Zoro ve Law tarafını işleyip, bahsettiğimiz eski nesilden birileriyle mücadele edebilirlerdi. Hem Law'ın uyanış açması, hem de Zoro'nun ateş kesmesi falan mantığa otururdu en azından.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 12, Ziyaretçi: 38)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık