Özellikle yarayı ısrarla gizliyor Oda.Shanks çift kişilikli çıkmış.
Özellikle yarayı ısrarla gizliyor Oda.Shanks çift kişilikli çıkmış.
Eğer shanks en baştan beri miço olarak, korsan kralı nın yanına, casus olarak sokulduysa...Özellikle yarayı ısrarla gizliyor Oda.
Sandıkta henüz ana sütünden yeni kesilmiş durumdayken buldu Roger tayfası. O yaşta casusluk yapabileceğini düşünmüyorum.Eğer shanks en baştan beri miço olarak, korsan kralı nın yanına, casus olarak sokulduysa...
Temsili böyle diyorsun yani:Sandıkta henüz ana sütünden yeni kesilmiş durumdayken buldu Roger tayfası. O yaşta casusluk yapabileceğini düşünmüyorum.
Yav bu bilgi nerde geçiyor, herkes dallandırıp budaklandırıp bu bilgiyi ortaya atıyor?Sandıkta henüz ana sütünden yeni kesilmiş durumdayken buldu Roger tayfası. O yaşta casusluk yapabileceğini düşünmüyorum.
Film Red'de geçiyor. Ayrıca Momonosuke Roger'ın gemisinde doğduğunda anılarım canlandı tarzı bir tepki vermişti yanlış hatırlamıyorsam.Yav bu bilgi nerde geçiyor, herkes dallandırıp budaklandırıp bu bilgiyi ortaya atıyor?
Redon ve babası (Temsili) ;Her kemer gifinde Redon kemer yemek istediğini söylüyor bence