Dayak da yemesinler artık şu grubu döver bizimkiler, dövebilmeliler artıkJaya'da olduğu gibi dayak yeseler neyse ama Water7 tekrar yaşanmasın.
Dayak da yemesinler artık şu grubu döver bizimkiler, dövebilmeliler artıkJaya'da olduğu gibi dayak yeseler neyse ama Water7 tekrar yaşanmasın.
Sanji fanlığından daha zoru mu var? Tüm Zorocular sana karşı...Sen bir de King fanı olmayı dene. O zaman anlarsın zorluk ne demekmiş.
Garling yanında 2 amiral ile gelse endişelenmezdim ama Shanks'ın çakması bile olsa şüpheye düşürüyor.Dayak da yemesinler artık şu grubu döver bizimkiler, dövebilmeliler artık
Shanks kadar güçlü değildir bu kaldı ki Shanks bile gelse Luffy teke tek dövüşecek durumdadır şu an.Garling yanında 2 amiral ile gelse endişelenmezdim ama Shanks'ın çakması bile olsa şüpheye düşürüyor.
Aynı şey karşı cenah için de geçerli değil mi?Luffy yenilirse Nika yenildi. Luffy kazanirsa Luffy kazandı.
Kazan kazan durumu anlıyor musun abi? @RedTeroR
Ben Shanks'ı verdiği sözden ötürü Roger üstü bir seviyeye konumlandırdığım için Luffy'e pek şans veremiyorum henüz. Shanks çakması, Shanks'ın fragmanı gibi olacağından; bizimkiler kaba kuvvette kaybetmeyecek olsalar bile Egghead'de yaşanan "Hasar verememe" saçmalığının bir benzeri durum yaşanabilir.Shanks kadar güçlü değildir bu kaldı ki Shanks bile gelse Luffy teke tek dövüşecek durumdadır şu an.