Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1136 Spoiler Yorumları

King fanı olunca hem Sanjiciler hem Luffyciler sana karşı oluyor. Ne zorluklar çektim ben bu yolda.
Reis sen de hiç objektif değildin ki. King'in alevleriyle Akainu'nun magmasını falan kıyaslıyordun, amiral üstüne koyuyordun King'i:D İnsanın daha çok sövesi geliyor.

Zoro fanları Sanji fanlarından daha aktif oluyor genelde. Bazı Zoro fanları aşırı toksik bunlarla mücadele etmek daha zor. Sanji Don Krieg'den daha zayıf diyen bile vardı.

Adamın kılıcını kullandığını görmedik bile. Tüm saldırıları meyvesiyle yapıyorken nasıl bir haki bekleyeyim ben bu adamdan? Hakinin işlenmediği bir döneme de denk gelmedi gayet hakilerin havada uçuştuğu dönemde gördük. King amiral edebilecek potansiyelde birisi gayet daha iyi bir meyveyle net amiral olurdu.
Aramaki zaten bir tane filmden alınma karakter ismi de aynı. Oradaki karakter de kılıç ustalığı hiç bilinmiyormuş. Adam asıl gücünü gösterir mi şimdiden? Bu adam sadece bir kaç senedir yediği meyveden mi ibaret yani? Denizciler çok güçlü olduğunu biliyormuş direk amiral yapmışlar. Hakisi falan King’in çok çok üstünde olur zaten. King’i Kata’nın üstünde görebilirim ama amiral asla.

Roger ile Mihawk arasında siklet farkı var. Oden’e çektiği tarifeyi çekmese de biraz daha uğraşıp indirir.
Roger daha güçlüdür de düşündüğün kadar bir güç farkı yoktur. Mihawk en kötü ihtimalle Shanks dengi bir adam. Şu anki Shanks'ın da zaten Roger'dan fazla bir eksiği yoktur.

Reis sen de hiç objektif değildin ki. King'in alevleriyle Akainu'nun magmasını falan kıyaslıyordun, amiral üstüne koyuyordun King'i:D İnsanın daha çok sövesi geliyor.

Zoro fanları Sanji fanlarından daha aktif oluyor genelde. Bazı Zoro fanları aşırı toksik bunlarla mücadele etmek daha zor. Sanji Don Krieg'den daha zayıf diyen bile vardı.
Bu forumda Zoro fanları az başka yerler için diyor olabilirsin. Kaç tane aktif fan gördün? Ben Zoro’yu sırf Luffy’den soğuduğumdan övüyorum asıl karakterlerim Amiraller.

Sanji Don Krieg’den zayıf diyorsan evet seri başında zayıftı zaten. Şimdi için demiyorlardır.

Bu forumda Zoro fanları az başka yerler için de. Kaç tane aktif fan gördün? Ben Zoro’yu sırf Luffy’den soğuduğumdan övüyorum asıl karakterlerim Amiraller.
Sanji Don Krieg’den zayıf diyorsan evet seri başında zayıftı zaten. Şimdi için demiyorlardır.
Worstgen'de falan takılırım da arada. Orası bir de baya geniş bir yer hakaret eden çok oluyor. Aşırı toksikler mücadele edilmiyor.

Şu anki Sanji için bunu diyen bir üye vardı. :D

Roger daha güçlüdür de düşündüğün kadar bir güç farkı yoktur. Mihawk en kötü ihtimalle Shanks dengi bir adam. Şu anki Shanks'ın da zaten Roger'dan fazla bir eksiği yoktur.
Roger fiziksel olarak ikisinden de güçlüdür, bu yakın seviye adamlar arasında zaten büyük fark yaratır.
Haki ve irade olarak da ikisinden üsttedir.
Dövüştüğü rakipler de ikisinin dövüştüğü rakiplerden güçlü.
Ödülde de tur bindirmiş.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 17, Ziyaretçi: 45)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık