Kranks'a hatamı anladım ver elini öpeyim abi çekmesin çekmez bu arada saldırır farkındayım. Kazanıp yonko indirdiğini sanması daha komik olurAz kaldı birkaç sayıya ortaya çıkar.
Kranks'a hatamı anladım ver elini öpeyim abi çekmesin çekmez bu arada saldırır farkındayım. Kazanıp yonko indirdiğini sanması daha komik olurAz kaldı birkaç sayıya ortaya çıkar.
Loki'nin kurt ölürken attığı tirada kulak misafiri oluyor şu an. Loki cümlesini bitirince şöyle giriş yapacakKranks'a hatamı anladım ver elini öpeyim abi çekmesin çekmez bu arada saldırır farkındayım. Kazanıp yonko indirdiğini sanması daha komik olur
Komik olmayan bir şeye niye böyle yeri yumruklayarak gülüyorsun?Kranks'a hatamı anladım ver elini öpeyim abi çekmesin çekmez bu arada saldırır farkındayım. Kazanıp yonko indirdiğini sanması daha komik olur
Komik olmayan bir şeye niye böyle yeri yumruklayarak gülüyorsun?
Adını duyunca aldı beni bir gülmeKid adını duyunca heyecan yapma
Kizaru’nun Luffy’ye yemek verme ihtimalini düşünmek mi daha komikti, Kid’in yaşadığını düşünmek mi daha komik? Senin espri anlayışına güvenirim.Adını duyunca aldı beni bir gülme
Çakma Shanks’a kesinkes Shanks’tan güçsüz gözüyle bakmak için erken.@Montana şaka maka şu çakma Shanks'tan intikamını alıp hırsını atsın da tam anlamıyla hükümete karşı savaşta Luffy'nin çevresindeki gruba entegre olsun Kid. Öteki türlü Shanks'a gitmekten başka şey düşünmez o ortamda.