Öyle bir bilgi verilmedi bence ama yanlış hatırlıyor da olabilirimKutsal şövalyeler sadece göksel ejderler arasından seçilmiyor muydu?
Öyle bir bilgi verilmedi bence ama yanlış hatırlıyor da olabilirimKutsal şövalyeler sadece göksel ejderler arasından seçilmiyor muydu?
Yeni başladığım sıralarda (alabasta sularındaydım) Bu klibi ilk gördüğüm zaman "bu avel nasıl böyle kılıç kullanmayı öğrenebildi" olmuştumKapişonlu Shanks'ı daha önce görmüşüz. Ama gölgesini
Şu Nightmare Luffy nerde ya... Bence G5 den bile daha etkileyiciydi attın zehri valla...Kapişonlu Shanks'ı daha önce görmüşüz.
Ama gölgesini
Ben de en çok buna takıldım. Bu karakterler diğer kutsal ejderleri bile infaz edebiliyordu ve görünüşe göre de kutsalların en güvendiği son savunma hatları bunlar, şimdi sokaktan adam mı topluyorlar yani. Ne malum başka yerde aldıkları adamın sadakatini bozup kutsallara bir zarar vermeyeceği mesela. Çok saçma olmuş. kutsal kavanozlar gibi kapalı ve sıkı bir topluluğun böyle önemli bir birime dışarıdan adam alıyor olmasına mantıklı bir açıklama getiremiyorum.Kutsal şövalyeler sadece göksel ejderler arasından seçilmiyor muydu?