Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1136 Öngörüş

OP evrenine, ileri teknoloji olayı girdikten sonra keyfim çok kaçtı. Hiç yakıştıramıyorum arkadaş ! Klon muhabbeti özellikle can sıkıcı, gördüğümüz karakterlerin kaçı insan veya kaçı klon?

800 - 900 yıl önceki bir ülkenin teklonojisi nasıl günümüzden daha iyi olabiliyor, bu gibi durumlarda hep aklıma gelecekten geçmişe dönüş gibi saçma sapan fikirler geliyor. Umarım böyle bir şey olmaz, düşünsenize geçmişteki Nika aslında günümüzdeki Luffy falan filan gibi şeyler çıkıyor. Yazara ne haraket ederim belli olmaz, 1000 bölümün hakkı bu olamaz.

Shanks dediğimiz karakter shanks olarak kalsaydı, tıpatıp aynısı olan bir karakter yerine daha yaratıcı bir karakter yap. Altını doldur, hikaye yaz. Karşımıza çıkar, Mihawk kadar güçlü falan olsun, ne bileyim bir sürü hikaye yazılır bence.

OP evrenine, ileri teknoloji olayı girdikten sonra keyfim çok kaçtı. Hiç yakıştıramıyorum arkadaş ! Klon muhabbeti özellikle can sıkıcı, gördüğümüz karakterlerin kaçı insan veya kaçı klon?

800 - 900 yıl önceki bir ülkenin teklonojisi nasıl günümüzden daha iyi olabiliyor, bu gibi durumlarda hep aklıma gelecekten geçmişe dönüş gibi saçma sapan fikirler geliyor. Umarım böyle bir şey olmaz, düşünsenize geçmişteki Nika aslında günümüzdeki Luffy falan filan gibi şeyler çıkıyor. Yazara ne haraket ederim belli olmaz, 1000 bölümün hakkı bu olamaz.

Shanks dediğimiz karakter shanks olarak kalsaydı, tıpatıp aynısı olan bir karakter yerine daha yaratıcı bir karakter yap. Altını doldur, hikaye yaz. Karşımıza çıkar, Mihawk kadar güçlü falan olsun, ne bileyim bir sürü hikaye yazılır bence.
Zaman atlamasi sonrasi One Piece:

Teknoloji: Buff
Zoan: Extra Buff
Paramecia: Buff
Logia: Extra Nerf

Zamanında şöyle üstünkörü bir konu açmıştım. Tekrardan göz geçirmek lazım bu konuyu. Time-skip sonrasında seri çok farklı bir kimliğe evriliyor. Hem manga hem de anime kısmında. Bunun nedenini hala merak ediyorum.

Sen 3 numaralı hizmetkar ? Gelenlerden biri demekki İmu'nun 3 numaralı adamı felan. Bu kutsal sovalyeler goroseiden güclü mü olacak ne olacak. 3 numaralı uşak bunlardan birine diyorsa işler değişir. 0.takım gibi gizli birlik olurlar.

-In this chapter who is the strongest swordsman will definitely be a matter of debate.
Thanks laf mı söylüyor acaba Mihawk'a . En güçlü benim hocasını da ben eğitmiştim dua etsin gölgede kalmam gerekiyor tarzı ? başka nasıl tartışma olacak :artiz:

Sen 3 numaralı hizmetkar ? Gelenlerden biri demekki İmu'nun 3 numaralı adamı felan. Bu kutsal sovalyeler goroseiden güclü mü olacak ne olacak. 3 numaralı uşak bunlardan birine diyorsa işler değişir. 0.takım gibi gizli birlik olurlar.

Thanks laf mı söylüyor acaba Mihawk'a . En güçlü benim hocasını da ben eğitmiştim dua etsin gölgede kalmam gerekiyor tarzı ? başka nasıl tartışma olacak :artiz:
Baroque Works gibi isimlendirmiş yine Oda muhtemelen. Bizimkilere de yine 3 numara vermiş ve yine devler var.

Zamanında şöyle üstünkörü bir konu açmıştım. Tekrardan göz geçirmek lazım bu konuyu. Time-skip sonrasında seri çok farklı bir kimliğe evriliyor. Hem manga hem de anime kısmında. Bunun nedenini hala merak ediyorum.

Konuyu inceleyeceğim, inceledikten sonra fikilerimi de belirtmek isterim. Anime, korsan hayatı olarak başladı ama yerleşik hayat teması daha ağır bastı. Çok yaralıyım .....

Zaman atlamasi sonrasi One Piece:

Teknoloji: Buff
Zoan: Extra Buff
Paramecia: Buff
Logia: Extra Nerf
Kesinlikle aynı fikirdeyim, haki kavramı logia meyve gücünü çok nerfledi. Haki kavramı yine olmalı ama bu kadar farklı olmaması gerekiyordu. Logia meyve, zoan meyvenin arkasında kaldı. Paramecia meyvenin gücü bile kalmadı, çok güçlü kaç karakter paramecia bilemiyorum.

One piece beklentim çok düşük şu şekilde

Shanks banksla karşilaşir
Banks : Biz seniz sende biz
Shanks : biz mi ?
Banks : Ben ve şövalye kardeşlerin
Shanks,banks,parks,thanks,kanks
gizemli silüetler belirir
Luffy güler haftaya ara
Fİgarland hükümeti komple kendi ailesiyle doldurmuş. "-Nerde liyakat?" diye soranlara "çalışmasınlar mı?" diyordur.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 29)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık