Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1136: Güneşi Bekleyen Ülke

Bölüm nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 79 69.3%
  • Orta

Kullanılan: 27 23.7%
  • Kötü

Kullanılan: 8 7.0%

• Kullanılan toplam oy
    114
Hikaye işleniyor yeni karakterler ekleniyor. Güçlüdür değildir diye düşünüyoruz da bu NİKA zaten 5 elder ile birden savaştı ve oradan çıktı. Artık tanrı şövalyesi, Loki, yonkou falan rakip olamaması gerek Nika'ya. Elbaf arcta da bu netleşecektir. Ayıptır söylemesi bir üst üste koyma senaryosu bekliyorum.

Hikaye işleniyor yeni karakterler ekleniyor. Güçlüdür değildir diye düşünüyoruz da bu NİKA zaten 5 elder ile birden savaştı ve oradan çıktı. Artık tanrı şövalyesi, Loki, yonkou falan rakip olamaması gerek Nika'ya. Elbaf arcta da bu netleşecektir. Ayıptır söylemesi bir üst üste koyma senaryosu bekliyorum.
Süresi var Nika'nın. Luffy Kaidoyu 2 kere yenilerek ve kaidonun kibri sayesinde yendi. Luffy hala zoro seviyesine gelemedi daha. Di mi @Alpamis

Gölge normalde Shiki'dir diyordum ama yüksek ihtimalle Gaban çıkacak. Böyle düşünmemin sebebi son bölümle beraber Shanks'ın önceden de Elbaf'a gelmiş olduğunu öğrenmem. O gölge Shiki olsa Shanks onu orada barındırmaz öldürür veya Loki gibi paketlerdi, o yüzden Gaban olduğunu düşünüyorum. Shanks Rayleigh'e anlattığı gibi Gaban'a da Luffy hakkında bir şeyler anlatmıştır, hatta Gaban'ın rotacı olduğunu düşünürsek Luffy'yi Shanks'ın yanına Gaban götürebilir.

Bu saatten sonra tayfaya karşı ciddi tehdit teşkil eden zaten hepi topu Karasakal Korsanları ve Dünya Hükümetinin üst kademeleri var.

Loki, hükümetle işbirliği içindeki olup devlere ihanet eden babasını öldürdü veya ona engel olmak isterken kazara öldürdü kralı. Hükümete karşı öfkesini kusmak için de korsan olarak denizlere açıldı. Daha önceden de manipülatif bir kişilik olduğundan ve devlerin krala olan aşırı saygı ve şevhetlerinden dolayı da Loki ye kimse inanmadı, Shanks bile. Veyahut Loki açıklama gereksinimi bile duymadı.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 4, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık