Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1136: Güneşi Bekleyen Ülke

Bölüm nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 65 67.7%
  • Orta

Kullanılan: 24 25.0%
  • Kötü

Kullanılan: 7 7.3%

• Kullanılan toplam oy
    96
Ben köleyim diyen Road ucubesine mi sövsek, Sanji 1 numara, ben 2 numarayım diye kölelikte yarışan Zeus’a mı sövsek, tüm bunlara sessiz kalan Sanji köpeğine mi sövsek, yoksa bu ucube diyaloga ortak olup “siz benim kölemsiniz“ diye boş yapan nami köpeğine mi sövsek, bilemedim. Hiç komik değil, saçma sapan diyaloglar. Anlık sanji, nami, zeus ve road yerin yedi kat dibine inmiştir benim gözümde.

Ben köleyim diyen Road ucubesine mi sövsek, Sanji 1 numara, ben 2 numarayım diye kölelikte yarışan Zeus’a mı sövsek, tüm bunlara sessiz kalan Sanji köpeğine mi sövsek, yoksa bu ucube diyaloga ortak olup “siz benim kölemsiniz“ diye boş yapan nami köpeğine mi sövsek, bilemedim. Hiç komik değil, saçma sapan diyaloglar. Anlık sanji, nami, zeus ve road yerin yedi kat dibine inmiştir benim gözümde.
Gemide Sanji bile yok usta:( Niye yerin dibine girdi şimdi?

Benim anlamadığım kutsal ejderlerden bu kadar nefret eden adam gibi adam Loki reisi Shanks neden yenip zincire vurdu? @Skywalker @Soldier Boy @Kuroro
Güneş tanrısı bence ağırlıklı olarak özgürlük veya yıkım tanrısı olarak biliniyor devlerde. Kahkaha tanrısı taraftarı çok yoktur muhtemelen. Loki bunun yıkım kısmına iman etmiş ve onun yolundan gidiyor. Yıkım tarafı muhtemelen popüler olan taraf ve devleri uzun süre savaşçı yapan şey bu. Elbaf'ın tanrısı diye Küçük Bahçe arcında bahsettikleri bu olsa gerek.

Shanks meyveyi yemesinden ötürü Luffy'nin potansiyelininin farkında. Loki yanlış yolda olduğu için onu dizginlemenin tek yolu yenip zincire vurdurmak. Muhtemelen zincire vurulması şartıyla Elbaf'a teslim etti Loki'yi. Yoksa bu kadar vahşi anılan devlerin krallarının katilini öldürmemesi çok saçma olur. Shanks gerçek Güneş Tanrısı'nın Loki'yi etkilemesini bekliyor bence. Daha doğrusu daha iyi bir senaryo aklıma gelmiyor.

Nika gibi bu kadar serinin merkezine koyulan bir varlığı Wano'ya kadar hiç görmememiz, duymamamız hatta en küçük emarenin bile gösterilmemesi serinin ruhuna aşırı ters. Oda'nın olaylarından biri foreshadowing zaten -örneğin Sanji'nin prens olması- ve Nika Who's Who bahsetmeden önce varolmuyordu bile. Şimdiyse tüm hikaye, mitoloji ve lore bunun üzerine inşa ediliyor.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 14, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık