Shanks da bi çakallık seziyorum ben.bu arc ne bok olduğu belli olur kızıl saçınBenim anlamadığım kutsal ejderlerden bu kadar nefret eden adam gibi adam Loki reisi Shanks neden yenip zincire vurdu? @Skywalker @Soldier Boy @Kuroro
Shanks da bi çakallık seziyorum ben.bu arc ne bok olduğu belli olur kızıl saçınBenim anlamadığım kutsal ejderlerden bu kadar nefret eden adam gibi adam Loki reisi Shanks neden yenip zincire vurdu? @Skywalker @Soldier Boy @Kuroro
Gemide Sanji bile yok usta Niye yerin dibine girdi şimdi?Ben köleyim diyen Road ucubesine mi sövsek, Sanji 1 numara, ben 2 numarayım diye kölelikte yarışan Zeus’a mı sövsek, tüm bunlara sessiz kalan Sanji köpeğine mi sövsek, yoksa bu ucube diyaloga ortak olup “siz benim kölemsiniz“ diye boş yapan nami köpeğine mi sövsek, bilemedim. Hiç komik değil, saçma sapan diyaloglar. Anlık sanji, nami, zeus ve road yerin yedi kat dibine inmiştir benim gözümde.
O sırada benim 7 sene önce açtığım konuShanks da bi çakallık seziyorum ben.bu arc ne bok olduğu belli olur kızıl saçın
Zeus gibi boş bir çar neden Sanji hakkında böyle konuşuyor? Mesela niye Zoro ve Jinbe demiyor da Sanji diyor? Nedenini ikimiz de biliyoruz. Sanji’nin kadınlar karşısında hiçbir saygınlığı yok. Nami köpeğim ol, sırtına bineyim dese, lafını bitirmeden Sanji önüne eğilir.Gemide Sanji bile yok usta Niye yerin dibine girdi şimdi?
Galdino'nun darağacına astığı devler mi? :3Bir tane Yonko ve iki tane efsanevi devi geçemediği için üzgünüz. Tiç 'ten kaçmadı en azından.
Güneş tanrısı bence ağırlıklı olarak özgürlük veya yıkım tanrısı olarak biliniyor devlerde. Kahkaha tanrısı taraftarı çok yoktur muhtemelen. Loki bunun yıkım kısmına iman etmiş ve onun yolundan gidiyor. Yıkım tarafı muhtemelen popüler olan taraf ve devleri uzun süre savaşçı yapan şey bu. Elbaf'ın tanrısı diye Küçük Bahçe arcında bahsettikleri bu olsa gerek.Benim anlamadığım kutsal ejderlerden bu kadar nefret eden adam gibi adam Loki reisi Shanks neden yenip zincire vurdu? @Skywalker @Soldier Boy @Kuroro