Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1136: Güneşi Bekleyen Ülke

Bölüm nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 65 68.4%
  • Orta

Kullanılan: 23 24.2%
  • Kötü

Kullanılan: 7 7.4%

• Kullanılan toplam oy
    95
Benim anlamadığım kutsal ejderlerden bu kadar nefret eden adam gibi adam Loki reisi Shanks neden yenip zincire vurdu? @Skywalker @Soldier Boy @Kuroro
Sadece kutsal ejderler hakkında birkaç cümle söyledi diye elbaf halkının hayatını çeşitli kurnazlıklar ve fesatlıklar ile tehlikeye sokan ve kendi babası olan ve sevilen Elbaf kralını katleden Loki'yi neden hemen adam gibi adam ve reis ilan ettiniz ben onu anlamadım. :bilmem:

Sadece kutsal ejderler hakkında birkaç cümle söyledi diye elbaf halkının hayatını çeşitli kurnazlıklar ve fesatlıklar ile tehlikeye sokan ve kendi babası olan ve sevilen Elbaf kralını katleden Loki'yi neden hemen adam gibi adam ve reis ilan ettiniz ben onu anlamadım. :bilmem:
İçlerinden tek adam Loki çıkmış. Diğerleri fos. Koskoca savaşçı krallığı rezil rüsva etmiş kral. Ulan bunlar savaşçı devler diye biliniyor, dünyaya böyle nam salmışlar, savaşı bilen tek kişi Loki. Dünya yansa, umurlarında değil. Loki de kendini salsa, sonları Ohara bilginlerinden hallice olacak. Şu an mesela, iki adet it kasabaya indi, tek başlarına Loki hariç herkesin içinden geçerler muhtemelen. Akabinde yapacakları şey belli, hepsini kutsal kölesi haline getirmek. Loki bence kralın görüşlerine karşıydı. Arka plandan Loki’ye söylenenler yalan dolan çıkacak diye düşünüyorum. Zincirli hapisteki adama iftira atmak kolay.

Cehennem Kralı lakabı var Zoro'nun. Sanji'den daha güçlü, daha karizmatik, kölelik fantezisi yok. Zoro olmak varken kim niye Sanji olmak istesin.
güç hadi ölçülebilir bir kıstas olabilir de karizmatiklik olgusu kişiden kişiye değişir. Nesnel bir kıyas olamaz. Bana göre denilebilir.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 24, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık