Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1136: Güneşi Bekleyen Ülke

Bölüm nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 63 68.5%
  • Orta

Kullanılan: 22 23.9%
  • Kötü

Kullanılan: 7 7.6%

• Kullanılan toplam oy
    92
Adaya çıkamadığı için gömüyorsun yaw adamı. :( Ezilen halka yardım etme konusunda Dragon'dan daha faydalı olmuştur Kid... Wano'nun kurtuluşunda onun da yardımı var, hükümeti de deviren isimlerden birisi olacak. Dragon ne yapacak peki?

Şuna ithafen kıyısına gelip ayak basamayan var dedim :hhh: Bak seri açısından önemli bir karakter ama Kid yaralı parmağa bile işemez. Gururdan saldırdı Kaido ve Big Mom'a. Zoru görünce Big Mom'ı rakip seçip çatıdan tüydü ayrıca fark etmedik sanmayın :D

Adam olmasa Shanks infaz etmişti.
Ne yaptın usta. Mihawk'ı da öldürmemişti.

Loki'yi kesmesi lazım, zaten teklifi reddetti yaşamasının bir sebebi yok. Dediğin gibi yüksek ihtimalle Nika ile savaşacak, Shanks seviyesindeyse çok rahat savaşır. Luffy hakisini hissetmediği için bana Shanks kadar güçlüymüş gibi gelmedi, aralarında çok fazla mesafe olduğu içinde olabilir, görmek gerek. Hem Shanks gibi hakisi varsa hem de gorosei gibi hasar almıyorsa Luffy'yi rahat yener.
Haftaya Kranks'ın karakteri ile ilgili daha fazla bilgi sahibi olacağız. Loki'yi meyvesi yüzünden almak istiyorlarsa dediğin gibi öldürmeye yeltenebilir ama Luffyler kurtarır. Bandajlı kız vs. Zoro ve Kranks vs. Luffy başlar.

Kaido varken mi :hhh: ittifak kurarken Kaido tarafından dövülüp zorla Wano'ya getirilen bir karakter Kid :hhh::hhh::hhh:Kendi rızasıyla mı gittiğini düşünüyorsun :hhh:ittifak kurmadan hareket edemeyecekleri için toplandılar üstelik. Adama resmen hakaret ettin la.
Kaido karşısına iniyor, Apoo ve Hawkins’in satışına, Hawkins’in kazanma ihtimalini 0 olarak görmesine rağmen savaşmayı seçiyor. Daha sonra Udon’dan yardımsız, kendi başına kaçıp Killer’ı görüyor, arkadaşının yanında olmak için tekrar yakalamıyor. Hapishaneden tekrar kurtulduklarında Wano’dan kaçma imkanı varken savaşmaya geliyor. Bu adamı soylu değil diye sevmiyorsunuz. Kid ağır kaçar size.

Şuna ithafen kıyısına gelip ayak basamayan var dedim :hhh: Bak seri açısından önemli bir karakter ama Kid yaralı parmağa bile işemez. Gururdan saldırdı Kaido ve Big Mom'a. Zoru görünce Big Mom'ı rakip seçip çatıdan tüydü ayrıca fark etmedik sanmayın :D
Bir tane Yonko ve iki tane efsanevi devi geçemediği için üzgünüz. Tiç 'ten kaçmadı en azından. 🤫 🤭

Kaido varken mi :hhh: ittifak kurarken Kaido tarafından dövülüp zorla Wano'ya getirilen bir karakter Kid :hhh::hhh::hhh:Kendi rızasıyla mı gittiğini düşünüyorsun :hhh:ittifak kurmadan hareket edemeyecekleri için toplandılar üstelik. Adama resmen hakaret ettin la.
İttifak ile beraber bile olsa Kaido'ya saldıracak kadar cesur birisi Kid -ki Kaido ile ilk defa karşılaştıklarında yanındakiler ittifakı direk sattı.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 14, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık