Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1136: Güneşi Bekleyen Ülke

Bölüm nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 52 72.2%
  • Orta

Kullanılan: 14 19.4%
  • Kötü

Kullanılan: 6 8.3%

• Kullanılan toplam oy
    72
Luffy'nin Shanks'ı görmek için neredeyse yalvarır pozisyona düşmesi ona yakışmıyor. Hem imparatorum, kk olacam diye gezip hem de böyle davranılmaz bence.

Bunun dışında Gunko'nun kafası dışında tiplemesi berbat. Oda ne zaman şu rezil bel altı kıyafet işinden kurtulacak? Kutsal şövalyenin bacakları donuna kadar açık. Belo Betty hesabı. Herhalde Japonlar bu şekil seviyor, başka açıklama bulamıyorum.
Shanks konusunda kesinlikle katiliyorum. Shanks diye agladigin adam gidip senin filondaki adamlarin gemilerini batiriyor ve acik acik sana rakip. Loki de 6 yildir agaca bagli, nereden bilsin Shanks nerede su anda?! Sen Shanks’i gorunce sana sarilacak mi saniyorsun?! Biraz onurlu ol, bu adamlar sana o kadar kapilarini acmis, ulkelerini tehlikeye atmaya deger mi?

O değil de neden amiraalleri kutsal yapmıyorlar. Yoksa yeterince güçlü değiller mi?
Muhtemelen kayıp asırda kutsal olan ya da o asırda soylu olan ailelerden seçiyorlar. Loki'nin soyu kutsallığı seçmemiş olabilir ama kutsal olabilecek eski bir soydan geldiği için davet edildiğini düşünüyorum. Tabi tek sebebi bu değildir ama kriterler içinde olduğunu düşünüyorum.

Oda kadın karakter tasarlamaktan cidden anlamıyor(Yamato hariç) Oğlum madem yeteneğin yok git tasarımcı filan tut. Kilot çizmekle kadın çizdim sanıyor.

Ve bunu kaç kere söyledim bilmiyorum ama scanlar çöp. Şu panale bakarmısınız... Sıfır özenme, adamlar ps de topaz clean ile bir kere üstünden geçip bırakıyorlar herhalde. Bu scanı o kadar bozuyor ki karakterlerin yüz hatları bile belli olmuyor. Nerede her paneli redraw yapan mangastream nerede şimdiki scan grupları...

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 3, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık