Gözünün açılacağını sanmıyorum ben açıkcası.Hakiyle gücünü sezip az bulmuş olabilir Kranks'ın. Gözü zaten bandajlı olduğu için olan biteni hakiyle seziyor şimdilik.
Gözünün açılacağını sanmıyorum ben açıkcası.Hakiyle gücünü sezip az bulmuş olabilir Kranks'ın. Gözü zaten bandajlı olduğu için olan biteni hakiyle seziyor şimdilik.
Niye her mesajda üzüldün, kışkırtıldın falan yazıp tartışma kalitesini yerin dibine vuruyorsun la Aynen çok üzüldüm sorma.Elim kolum bağlıyken bile beni öldüremezsiniz diyor Loki Dalgasına bile kutsallara hizmet etmeyi reddediyor diye amma üzüldün be
Konuyu Loki'den Dragon'a getiren ben miyim sen misin? Benim için bir mahsuru yok ama işte senin için olabilir belki. Loki'nin kutsallara sallaması ancak kutsalları sevenleri kışkırtır. Karakterin özelliği hoşuma gittiği için belirtmiştim halbukiTaktiklerin hep aynı biraz revizyona git ya. Dragon bile doğuya bakmayı bıraktı sen bu ad hominem sevdandan vazgeçemedin.
Kutsalcı Sky neyin tribine girmiş onu anlamadım.Dragon gibi bu da adamına satışı koydu. Katılacağım numarası yapıp kurt reisin hayatını kurtarmak çok mu zordu?
Direkt kutsal ejder ve amiral severlere yem mesajı atmışsın. Ben de az eğlenelim diye karşı cevap olarak Dragon göndermesi yaptığım bir cevap yazdım ki gayet de benzerlik var iki durum arasında. Sonra ağladığımız mı kalmadı kudurmadığımız mı belli değil.Konuyu Loki'den Dragon'a getiren ben miyim sen misin? Benim için bir mahsuru yok ama işte senin için olabilir belki. Loki'nin kutsallara sallaması ancak kutsalları sevenleri kışkırtır. Karakterin özelliği hoşuma gittiği için belirtmiştim halbuki
Direkt kutsal ejder ve amiral severlere yem mesajı atmışsın. Ben de az eğlenelim diye karşı cevap olarak Dragon göndermesi yaptığım bir cevap yazdım ki gayet de benzerlik var iki durum arasında. Sonra ağladığımız mı kalmadı kudurmadığımız mı belli değil.
Loki lobisine kayıt mı yaptırmıştın ağlama kudurma gibi ifadeler kurmadım kışkırtma ifadesi kullandım bu arada niye iftira atıyorsun durup dururken Gönderme yapmana bir şey demedim aksine bana isnat ettiğin davranışı senin yapmanı garipsedim.Kutsalların ve uşaklarının fanı olup Loki lobisine kayıt yaptıranları ter bastı. Loki küfretseydi daha iyiydi kutsallara.
@Skywalker Kutsal sevmeyenlerin fanı olsan Kid fanı olurdun bırak şu edebiyatları ya. Loki güçlü çıkacak diye yanlama fırsatı aramışsın. Çizginden şaşma. @Kuroro @William cutting
Kid daha zaman atlaması öncesinde nefretini belirtmişti. Köylü çocuğu diye Kid'i sevmiyor, Shansk falan övüyor.@Skywalker Kutsal sevmeyenlerin fanı olsan Kid fanı olurdun bırak şu edebiyatları ya. Loki güçlü çıkacak diye yanlama fırsatı aramışsın. Çizginden şaşma. @Kuroro @William cutting