Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1136: Güneşi Bekleyen Ülke

Bölüm nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 50 71.4%
  • Orta

Kullanılan: 14 20.0%
  • Kötü

Kullanılan: 6 8.6%

• Kullanılan toplam oy
    70
Loki 63 yaşında yani yakalanmadan evvel 57 yaşında demek. Devlerin yaş ve güç olarak nasıl değerlendirmek lazım bilmiyorum ama 57 yılda 2,6 Milyar olan biri zincirlerden kurtulduktan sonra 3 Milyar civarı ödülün üzerine çıksa bile gidip 3,5 Milyar olacağını sanmam bu yüksek artış olsa bile daha çok seri sonu KK tayfası etkisiyle olur.
Loki'nin üzerine koyulan ödül "özel" bir ödül olarak geçiyor. Diğer ödüllerle kıyaslamamak lazım bence. Loki de tayfaya katılmaz muhtemelen 10 kişi de kalır tayfa. Belki BB-Kuzan ittifakı benzeri bir şey olur. Veya Luffy ve Law'un Dressrosa'da yaptığı ittifak gibi.
Loki 57 yılda o ödüle ulaşmadı. Babasını öldürüp denize açıldı. Çok daha kısa bir sürede o ödüle ulaştı. Sonrasında ise Shanks tarafından yakalandı ve hapsedildi.

kokopelli'yi birebir çizmiş, bırakmış. artık iyice çizimleri ve özgünlüğü şaşırtıcı şekilde yerlere düştükçe bu son diyorum ama bitmiyor..

elbaf'ı yönetenler, ulusun en azılı suçlusu olan loki'yi özgür kılacak olan anahtarı köyün meydanına asıp, etrafına da devasa led tabelalar yerleştirerek ''loki'yi özgür kılacak olan anahtar'' falan mı yazdılar? ne ara ve nasıl bu kadar kolay aldı bizimkiler anahtarı?

Luffy, Loki’yi inatla iyi adam diye etiketliyorsa kötü çıkması çok zor.

Luffy’de nasıl izlenim bıraktıysa kendine hayran etmiş.
Tam tersi ben en başından beri Lokinin bahsedildiği gibi kötü bir karakter olmadığını düşünüyordum ama Luffy savununca şüphelenmeye başladım ana karakterimiz çok saf

Loki muhtemelen Nikanın kıyamet tanrısı olduğunu düşündüğü için böyle davranıyordur bana kalırsa Luffy ile çok iyi dost olacaklar

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 7, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık