Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1135: Yoldaşlık Kadehleri

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 31 39.2%
  • Orta

Kullanılan: 31 39.2%
  • Kötü

Kullanılan: 17 21.5%

• Kullanılan toplam oy
    79
KnY-4 senede 150M

OP-27 senede 520M

Çok zekisin ama matematik öğrenmen lazım..
One piece 2011'de 40 milyona yakın satıyordu. Balık adam adasından sonra düşüş yaşandı. OP'in zirve dönemi manga satışlarının arttığı şu son yıllarda olsaydı 1 yılda 100-150 milyondan aşağı satmazdı. O zamanlar tüm satışları toplasan OP etmiyordu.

Yaşlı dedenin unutkanlığı vardır diye tahmin ediyorum, bunun üzerinden şaka dönebilir ve luffy'i falan birine benzeteceğini ya da biriyle karıştıracağını düşünüyorum. Elbaf'ın kurtarılacak prensesi lokidir, Elbaf sezonu erkek erkek bir sezon olacak. Küçük kız çocuğu yerine colons var o da güzel bir karaktere benziyor. Uzun zaman sonra ilk defa eski one piece havasını alıyorum, işte one piece bu dedirtiyor. Elbaf en sevdiğim 2.arc olacak galiba.

Luffy adadaki dev kılıç ile bir şey deneyecek.

Dedeye sahip çıkamayacaklar kesin. Mevzunun fitilini ateşleyecek kişi Jarul olacak muhtemelen, onun ölümü ile ortalık karışır. Konuşması sırasında tam en önemli yeri söyleyecekken öldürürler bu ihtiyarı, ihale bize kalır mı acaba.

Ya şöyle bir şey var. Shanks gemisindeyken Luffy’nin Gear 5’i açtığını gördü ve Benn Beckmen’e bakarak One Piece’i bulma zamanı gibi bir şey dedi ya. Aklıma şu takıldı Shanks, One Piece hazinesini görmemesine rağmen hazinenin Nika ile olan bağlantısını nasıl biliyor? Sonuçta Shanks hazinenin Nika ile olan bağlantısını biliyor ki Beckman’a böyle bir ifade kullandı. Görmediği bir hazinenin Nika ile olan bağlantısını bilmesi tuhaf değil mi?

@Smoker

Ya şöyle bir şey var. Shanks gemisindeyken Luffy’nin Gear 5’i açtığını gördü ve Benn Beckmen’e bakarak One Piece’i bulma zamanı gibi bir şey dedi ya. Aklıma şu takıldı Shanks, One Piece hazinesini görmemesine rağmen hazinenin Nika ile olan bağlantısını nasıl biliyor? Sonuçta Shanks hazinenin Nika ile olan bağlantısını biliyor ki Beckman’a böyle bir ifade kullandı. Görmediği bir hazinenin Nika ile olan bağlantısını bilmesi tuhaf değil mi?

@Smoker
Seride halen mantık aradığın için seni tebrik ediyorum. Sorunu düşünmek yerine boş boş duvara bakmayı tercih ederim.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 7, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık