Çok mühim bir mevzu ben şimdi bölümün çıkmasını nasıl bekleyeceğimDayının kafasına kılıç girmiş ama nasıl girmiş kimse hala çözemedi neyse ki başka yerine girmemiş
Çok mühim bir mevzu ben şimdi bölümün çıkmasını nasıl bekleyeceğimDayının kafasına kılıç girmiş ama nasıl girmiş kimse hala çözemedi neyse ki başka yerine girmemiş
Devle insan nasıl şey etmiş?
Shiki'nin de kafasına dümen saplanmıştı. E. Oda çok yapıyor böyle şeyleri xDDayının kafasına kılıç girmiş ama nasıl girmiş kimse hala çözemedi neyse ki başka yerine girmemiş
Jarul BM'nin ne yaptığını görüp kaçtı. Gerçi ne yaptığını biz de bilmiyoruz. İnsan yiyerek nasıl meyve gücü alabilir ki biri?Bu Jarulu Big Mom oldurmemis miydi
Yok digerini (Jorul’du herhalde) Big Mom oldurmustu.Bu Jarulu Big Mom oldurmemis miydi
Ne koydun lan kafana xdSpoileri okuyunca aklına kafasına balta saplanmış levent kırca tiplemesi gelen tek ben miyim?
Efsanevi kahraman adada kayboluyor ve hasırşapkaya geçıor sonra haberUsta o gazetede Garp'la ilgili bir haber yoktu ki. Luffy'nin Egghead baskının haberi var ve kolunda X.
ya da " a çıkarmayı unutmuşum" minvalinde bir şey der ve bizimkiler "eeeğğ (elleri terse doğru tokat şeklinde)" robotun luffye joyboy diye seslenirken yaptığı gibi"Amca Kafana Kılıç saplanmış"
Diğer Bölüm
"Bu aksesuar " bu muhabbet dönerse gelde gülme
Anası falan çıkmasın da böylesi olurSargılı bela avrat büyük ihtimalle Robin'e kalacak. Saul'e ne kadar güçlendiğinin şovunu yapıp gururlandıracak canısı