Bu arada Loki’nin konuştuğu Mosa bence bir dev değil. Bana öyle geliyor ki Loki muhtemelen büyülü çemberin içinden gelen ikiliden birisi ile konuşuyor. Yani Mosa denilen kişi aslında büyülü çemberin içinden gelen ikiliden biri. Bu ikili de Elbaf’a, Loki’yi serbest bırakmaya geldi.
Ağa gözünü seveyim ,xenomorphun bile şeysi var.rule 34 kardeşim;Devle insan nasıl şey etmiş?
gazeteyi gösterse tayfa elbafa gidemezdi muhtemelenYahu bu Jarul 400 yaşında falan o zaman. nasıl bu kadar yaşadı acaba.
Ve neden hala Luffy ve as tayfaya Vivi'nin gazetesi gösterilmiyor. Yine Soda'nın ucuz gizem manevraları.
Yav usta ne Kuina'sı, E. Oda bundan böyle Zoro'nun hikayesine girmez. O iş Wano'da olurdu daha olmaz. Adam Noveli bile başkalarına şey ettirdi.jarula kılıç saplayan mhanksmı şimdi birde o mhanksın yanındaki kadın alev attığına göre kuina çıkamaz artık
usta öyle teoriler görüyordum çürümüş olduğunu söyledim zaten sende pek zoronun geçmişine girilmesini istemiyorsun gibi amaYav usta ne Kuina'sı, E. Oda bundan böyle Zoro'nun hikayesine girmez. O iş Wano'da olurdu daha olmaz. Adam Noveli bile başkalarına şey ettirdi.
İstememek değil. Noveli epey bi bekledim bakalım ne olacak diye? Bi baktım E. Oda denetlemiyormuş. Ben de ümidi kestim. Girse Wano'da girerdi hikayeye.usta öyle teoriler görüyordum çürümüş olduğunu söyledim zaten sende pek zoronun geçmişine girilmesini istemiyorsun gibi ama
yani zoronun ailesi pekde özel kişiler değil bence ondan girmiyor ryumayla uzak kan bağı varmış işte o kadarİstememek değil. Noveli epey bi bekledim bakalım ne olacak diye? Bi baktım E. Oda denetlemiyormuş. Ben de ümidi kestim. Girse Wano'da girerdi hikayeye.