Alpamis Bugün 20:21 #71 William cutting dedi ki: Tartışmalı bölüm geliyormuş. @Alpamis kendisini banlatacak sanırım. Genişletmek için tıkla ... Kardeşim sen canın darlandığında bana niye sarıyon?
William cutting dedi ki: Tartışmalı bölüm geliyormuş. @Alpamis kendisini banlatacak sanırım. Genişletmek için tıkla ... Kardeşim sen canın darlandığında bana niye sarıyon?
William cutting Bugün 20:25 #72 Alpamis dedi ki: Kardeşim sen canın darlandığında bana niye sarıyon? Genişletmek için tıkla ... Gergin gibisin. Olabilecek durumdan bahsettim sadece.
Alpamis dedi ki: Kardeşim sen canın darlandığında bana niye sarıyon? Genişletmek için tıkla ... Gergin gibisin. Olabilecek durumdan bahsettim sadece.
Kuroashi no Sanji Bugün 20:28 #73 Uzun zamandır One Piece'den çok koptum ya... Kendimi yabancı hissettim.
Huzunmoria303 Bugün 20:30 #74 Kuroashi no Sanji dedi ki: Uzun zamandır One Piece'den çok koptum ya... Kendimi yabancı hissettim. Genişletmek için tıkla ... Ben arada sırada gelip yorum atıyordum odanın elleri dert görmesin nadir olarak gelir gider hale döndüm vaktim arttı.
Kuroashi no Sanji dedi ki: Uzun zamandır One Piece'den çok koptum ya... Kendimi yabancı hissettim. Genişletmek için tıkla ... Ben arada sırada gelip yorum atıyordum odanın elleri dert görmesin nadir olarak gelir gider hale döndüm vaktim arttı.
William cutting Bugün 20:32 #76 Alpamis dedi ki: Olacaklardan korkmuyoruz. @Montana @William cutting Genişletmek için tıkla ... Olacaklardan değil de, Op'un rezilliğine ara verme diyelim. Oda açıklama yapmalı falan denmiş; kim bilir, bizleri ne saçma şey bekliyor.
Alpamis dedi ki: Olacaklardan korkmuyoruz. @Montana @William cutting Genişletmek için tıkla ... Olacaklardan değil de, Op'un rezilliğine ara verme diyelim. Oda açıklama yapmalı falan denmiş; kim bilir, bizleri ne saçma şey bekliyor.
justahuman Bugün 20:40 #77 Shiki'den dolayı tutarsızlık olduğu düşünülüyor olabilir ama bildiğim kadarıyla film kanon değildi. Canon olan manga kısmını da güncel mangaya şuradan itibaren ekleyebilir bence. Ki ben bu bölümü okuduğum da böyle bir şey beklemiştim. Gizli İçerik
Shiki'den dolayı tutarsızlık olduğu düşünülüyor olabilir ama bildiğim kadarıyla film kanon değildi. Canon olan manga kısmını da güncel mangaya şuradan itibaren ekleyebilir bence. Ki ben bu bölümü okuduğum da böyle bir şey beklemiştim. Gizli İçerik
Alpamis Bugün 20:40 #78 William cutting dedi ki: Olacaklardan değil de, Op'un rezilliğine ara verme diyelim. Oda açıklama yapmalı falan denmiş; kim bilir, bizleri ne saçma şey bekliyor. Genişletmek için tıkla ... Hmm merak ettim bak şimdi. Bakalım ne olacak. Bir anda yıllar sonrasına mı gidiyoruz acaba.
William cutting dedi ki: Olacaklardan değil de, Op'un rezilliğine ara verme diyelim. Oda açıklama yapmalı falan denmiş; kim bilir, bizleri ne saçma şey bekliyor. Genişletmek için tıkla ... Hmm merak ettim bak şimdi. Bakalım ne olacak. Bir anda yıllar sonrasına mı gidiyoruz acaba.
Montana Bugün 20:45 #80 justahuman dedi ki: Shiki'den dolayı tutarsızlık olduğu düşünülüyor olabilir ama bildiğim kadarıyla film kanon değildi. Canon olan manga kısmını da güncel mangaya şuradan itibaren ekleyebilir bence. Ki ben bu bölümü okuduğum da böyle bir şey beklemiştim. Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Shiki, Elbaf’ta neden rahatça takılabiliyor da kimse bir şey demiyor, gölge adam Shiki ise merak ettiğim tek konu bu olur. Shanks’tan önceki imparator diyelim, Shanks yenmiş olsun, peki hala adada ne işi var?
justahuman dedi ki: Shiki'den dolayı tutarsızlık olduğu düşünülüyor olabilir ama bildiğim kadarıyla film kanon değildi. Canon olan manga kısmını da güncel mangaya şuradan itibaren ekleyebilir bence. Ki ben bu bölümü okuduğum da böyle bir şey beklemiştim. Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Shiki, Elbaf’ta neden rahatça takılabiliyor da kimse bir şey demiyor, gölge adam Shiki ise merak ettiğim tek konu bu olur. Shanks’tan önceki imparator diyelim, Shanks yenmiş olsun, peki hala adada ne işi var?