Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1134: Baykuş Kütüphanesi

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 54 62.1%
  • Orta

Kullanılan: 23 26.4%
  • Kötü

Kullanılan: 10 11.5%

• Kullanılan toplam oy
    87
Ne yarası almış kardeşim vergoya ofguard vuruyor çizik yok tık yok bi tekme tokuşturuyolar sanji gg vergo>sanji o arc çok bariz
Sanji GG mi neye göre? Sadece bu dövüşün uzaması iyi olmaz diyor. Luffy bunu her dövüşünde tonlarca kez söylerdi. Asıl Vergo 1 DJ saldırısına 10 metre uçmuştu. Kim GG olmuş?

Yazan oldumu bilmiyorum da bir teori vardı. Oda'nın Shanks'ı barbaros hayrettinden esinlendiği, barbaros lakabını kardeşininde kullandığı için iki insan olarak değerlendirdiği, o yüzden bir yerlerde shanks'ın kardeşi ya da ikizinin çıkacağını söylemişlerdi. Klon olduğunu sanmıyorum. Bence kardeşi ya da ikizi

Yazan oldumu bilmiyorum da bir teori vardı. Oda'nın Shanks'ı Barbaros Hayrettin'den esinlendiği, barbaros lakabını kardeşininde kullandığı için iki insan olarak değerlendirdiği, o yüzden bir yerlerde shanks'ın kardeşi ya da ikizinin çıkacağını söylemişlerdi. Klon olduğunu sanmıyorum. Bence kardeşi ya da ikizi
Karıştırıyor olabilirsin, Oda'nın esinlendiği Barbaros muhabbeti Urouge karakteri için geçerliydi. Oruç Barbaros Paşa muhabbetinden dolayı. Onun haricinde bir şey yok bildiğim kadarıyla. Shanks'ın Barbaros'la zerre alakası yok bence. He Oda bu ne yapıcağı pek belli olmuyor filmin sonunda sen haklı çıkabilirsin. Haklı çıkarsan da şaşırmam.

Shanks Oruç Reisten esinlenme. Oruç Reis de kızıl saçlı ve kızıl sakallıydı. Urougenin isim dışında bir bağlantısı yok Oruçla. Roger-Shanks-Luffy denklemi de İshak-Oruç-Hızır-İlyas denklemine benziyor birbirlerinden etkilenip korsan olan kardeşler.

Aksiyon isteyenler var ancak ana hikaye yeni yeni başlıyor. Birçok karakter verildi ve hızlıca geçişler yapıldı. Powerlar gelecekse wanodan daha zorlu durum olması gerekir ki beklenende o. Biraz beklemek gerek sonrasında vs'nin ve zorlukların dibine vuracaktır oda. Başlangıçlar herkese sıkıcı gelebilir ama diğer arc'lara göre hızlı bile sayılır şimdilik.

Aksiyon isteyenler var ancak ana hikaye yeni yeni başlıyor. Birçok karakter verildi ve hızlıca geçişler yapıldı. Powerlar gelecekse wanodan daha zorlu durum olması gerekir ki beklenende o. Biraz beklemek gerek sonrasında vs'nin ve zorlukların dibine vuracaktır oda. Başlangıçlar herkese sıkıcı gelebilir ama diğer arc'lara göre hızlı bile sayılır şimdilik.
Bu adamın en en en prime dönemi Marineford sonrası Dressrosa'ydı. O arctan sonra mala bağladı zaten çoktan.

Egghead'de 5 Gorosei 1 amiral gördük ve kimse o kadar adama rağmen "lan ne oluyoruz??" diye heyecanlanmadı bile. Luffy'lere karşı bi halt edemediler...

Elbaf'a iki eleman göndermek dolayısıyla hiç heyecanlandırmıyor bile. Işınla gelen elemanların başka muhabbetler var gibi.

Yazan oldumu bilmiyorum da bir teori vardı. Oda'nın Shanks'ı barbaros hayrettinden esinlendiği, barbaros lakabını kardeşininde kullandığı için iki insan olarak değerlendirdiği, o yüzden bir yerlerde shanks'ın kardeşi ya da ikizinin çıkacağını söylemişlerdi. Klon olduğunu sanmıyorum. Bence kardeşi ya da ikizi
Bir benzerini ben paylaşmıştım, redditten bir teoriydi

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 10, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık