Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1133 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Saul'da Nika hakkında konuşur kesin. Wano öncesine kadar kimsenin ağzından duymadık şimdi herkes biliyor çıkıyor.

Belli olmaz, Kayıp Yüzyıl olmasa da Nika hakkında Saul üzerinden yeni şeyler duyabilirz.
Akraba sorularını hatırlıyor musun? Benim anneannemin babasının babasının torununun çocuğunun annesi senin neyin olur diye sorulurdu. Aslında burada olan, tek bir şeyi çok basit bir şekilde anlatmak yerine o şeyi uzata uzata anlatarak kişinin kafasını karıştırmak.

İşte soda böyle birisi. Nika’yı net bir şekilde anlatmak yerine dıdının dıdısının dıdısı şeklinde anlatacak. Ve anlattığı şeyi de daha önceden duymuş olacağız.

Çok bir şey beklemiyorum.

Spoılerda bi Aokiji gördüm sevindim dedin arıkovanı veya amiral görcez meğer tüm bölüm buluşmaya gidiyomuş 😄 ah ah kemer takma gifi gelmenişti zaten normal

Saul bizim tayfayı biliyordur zaten ama en azından şaşırmış gibi yapması lazım bizim Canavarlara.

Saul: Hiç kimse yalnız kalmak için doğmamıştır...
.
.
.
Robin: Saul bak, Nakama'larım:
-Kahraman Denizci Garp'ın torunu, Devrimcilerin lideri Dragon'un oğlu, Portgas D. Ace'in ve Devrimcilerin iki numarası Sabo'nun yeminli kardeşi; eski Yonko Beyazsakal'ın umutlarını bağladığı, Yonko Shanks'ın hasır şapkasını emanet ettiği; Enies Lobby, Impel Down ve Marineford fatihi; efsanevi şeytan meyvesi Nika'nın kullanıcısı Yonko Monkey D. Luffy.
-(Diğerlerini de tanıttım sayın.)

Saul: Biraz abartmamış mısın Robin.:eek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık