Kadir hoca refaransı hocam kaç verıyosun bölüme robinin eli saçı hürmetineDümenden duygusallık bölümü. Pek sarmadı beni.
Ben böyle bölümleri pek sevmiyorum. Robin kafayı sıfıra kazıtmadığı sürece bende bir karşılığı yok.Kadir hoca refaransı hocam kaç verıyosun bölüme robinin eli saçı hürmetine
Laboonla brookun bir araya geldiği bölümde sadece onlara ayrılmazsa bölüm nasıl hissedersin ? Robinle saulun buluştuğu bölümde sadece onlara ayrılmalı.Bölüm çıkmadan önce spoilerları her ne kadar eleştirsem de beklemediğim bir şekilde Saul ve Robin'in buluşmasına duygulanmadım desem büyük yalan olur.
Bu bölüm tamamen Robin ve Saul üzerine çizilmiş bence, dolayısıyla duygusal açıdan bakarsak oldukça iyiydi.
+1. Büyük resme bakarsak bittiğinde 1300 bölümü aşmış bir seri olacak One Piece. Bu tarz önemli anların birkaç sayfayla geçiştirilmesi ileride bütün olarak okuyacaklara veya bölüm biriktirenlere aceleye gelmiş gibi hissettirebilir.Laboonla brookun bir araya geldiği bölümde sadece onlara ayrılmazsa bölüm nasıl hissedersin ? Robinle saulun buluştuğu bölümde sadece onlara ayrılmalı.