Ondan güçlü karakterler çıkabilir zaten Akainu'nun daha güçlü olduğunu düşünmüyorum yine de.Kaido powercliff yiyecek. Çok seride gördük bir karaktere en güçlüsü denilip daha sonraları aslında ondan da güçlü karakterler çıktığını.
Ondan güçlü karakterler çıkabilir zaten Akainu'nun daha güçlü olduğunu düşünmüyorum yine de.Kaido powercliff yiyecek. Çok seride gördük bir karaktere en güçlüsü denilip daha sonraları aslında ondan da güçlü karakterler çıktığını.
Ondan güçlü karakterler olacaksa Akainu kesin olması lazım nereye olmuyor? Denizcilerin güncel top 1'i bu adam.Ondan güçlü karakterler çıkabilir zaten Akainu'nun daha güçlü olduğunu düşünmüyorum yine de.
Luffy, Shanks, Im falan gibi karakterler daha güçlü olabilir Akainu ise gördüğümüz haliyle o seviyelerde değil.Ondan güçlü karakterler olacaksa Akainu kesin olması lazım nereye olmuyor? Denizcilerin güncel top 1'i bu adam.
Akainu'yu MF'den sonra ne kadar gördün ki gücünü? MF'de kimin haki kullanıp kullandığı belli olmuyordu. Akainu'ya da Haki güncellemesi gelir.Luffy, Shanks, Im falan gibi karakterler daha güçlü olabilir Akainu ise gördüğümüz haliyle o seviyelerde değil.
O güncelleme gelmeden Kaido'dan güçlü demem için bir sebep yok. Haki güncellemesi gelse bile Kaido'dan güçlü olacağı kesin değil. Big Mom'da da haki vardı ama Kaido'dan güçsüz olduğu belli mesela.Akainu'yu MF'den sonra ne kadar gördün ki gücünü? MF'de kimin haki kullanıp kullandığı belli olmuyordu. Akainu'ya da Haki güncellemesi gelir.
Shanks > Kaido diyen bir Kaido’cu mu? Herkes sırayla biat edecek @KuroroLuffy, Shanks, Im falan gibi karakterler daha güçlü olabilir Akainu ise gördüğümüz haliyle o seviyelerde değil.
Kaç bölüm öncesinden Sanji mutlaka dev bir kadının göğüsleri arasına girmeli demiştim. Odayı iyi biliyoruz.
Jinbe sen niye terliyorsun ya? Koskoca savaş lordusun. Bu WB ve Big Mom’dan sonda üçüncü İmparator tayfan. Terlemiş bir de Zoro gibi.
Düşük bir ihtimal anca son boss olacaksa Kaido'dan güçlü çizilebilir.Shanks > Kaido diyen bir Kaido’cu mu? Herkes sırayla biat edecek @Kuroro