Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1132 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arcı uçuracak karakter belli oldu. Luffy nasıl bir gözünü kaybedip korsan göz bandı takacak diye düşünüp duruyordum. Luffy bu aslan parçasını kurtarmak için gözünden olacak ve hepimiz hüngür hüngür ağlayacağız. Shanks gibi bir korsan olma zamanı geldi Luffy.

Arcı uçuracak karakter belli oldu. Luffy nasıl bir gözünü kaybedip korsan göz bandı takacak diye düşünüp duruyordum. Luffy bu aslan parçasını kurtarmak için gözünden olacak ve hepimiz hüngür hüngür ağlayacağız. Shanks gibi bir korsan olma zamanı geldi Luffy.

Bunu Sanji kurtaracak gibi. Saçları tek gözünü kapatıyor. Sarışın da çıkarsa travman azar :D

Yeni momonu bulmuşsun.

Yanlışın var, Luffy'nin gözünü kesecek kişi bu çocuk. Luffy de ileride dikkatsiz değildim, sızlayan tek yaram diyecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık