Bunu Sanji kurtaracak gibi. Saçları tek gözünü kapatıyor. Sarışın da çıkarsa travman azarArcı uçuracak karakter belli oldu. Luffy nasıl bir gözünü kaybedip korsan göz bandı takacak diye düşünüp duruyordum. Luffy bu aslan parçasını kurtarmak için gözünden olacak ve hepimiz hüngür hüngür ağlayacağız. Shanks gibi bir korsan olma zamanı geldi Luffy.
Yeni momonu bulmuşsun.Arcı uçuracak karakter belli oldu. Luffy nasıl bir gözünü kaybedip korsan göz bandı takacak diye düşünüp duruyordum. Luffy bu aslan parçasını kurtarmak için gözünden olacak ve hepimiz hüngür hüngür ağlayacağız. Shanks gibi bir korsan olma zamanı geldi Luffy.
Çocuğun bir gözünün kapalı olması bile dediğim olayın gerçekleşeceğine dair bir foreshadow. gOda yine şov yapmış.Bunu Sanji kurtaracak gibi. Saçları tek gözünü kapatıyor. Sarışın da çıkarsa travman azar
Oda Luffy'e daha ne kadar dezavantaj verebilir derken bir de tek gözü çıkardın.Çocuğun bir gözünün kapalı olması bile dediğim olayın gerçekleşeceğine dair bir foreshadow. gOda yine şov yapmış.
Yanlışın var, Luffy'nin gözünü kesecek kişi bu çocuk. Luffy de ileride dikkatsiz değildim, sızlayan tek yaram diyecek.Arcı uçuracak karakter belli oldu. Luffy nasıl bir gözünü kaybedip korsan göz bandı takacak diye düşünüp duruyordum. Luffy bu aslan parçasını kurtarmak için gözünden olacak ve hepimiz hüngür hüngür ağlayacağız. Shanks gibi bir korsan olma zamanı geldi Luffy.
Gözlem hakisinin olduğu evrende yalandan göz vererek fedakarlık yapmaca mı? Tam Oda'lık hareket. sdadas
Zoro'nun tek gözlü olduğunu unutmuştur. @RedTeroROda Luffy'e daha ne kadar dezavantaj verebilir derken bir de tek gözü çıkardın.
Arcı uçuracak karakter belli oldu. Luffy nasıl bir gözünü kaybedip korsan göz bandı takacak diye düşünüp duruyordum. Luffy bu aslan parçasını kurtarmak için gözünden olacak ve hepimiz hüngür hüngür ağlayacağız. Shanks gibi bir korsan olma zamanı geldi Luffy.