Elbafta 2 yıl dışarda 3 gün demek istiyorsa olabilir, straw hat’ler çok büyük power up alır.
Elbafta 2 yıl dışarda 3 gün demek istiyorsa olabilir, straw hat’ler çok büyük power up alır.
Bu işler Loki'yi kandırıp zincirlemeye, Mihawkla vs atmadan önce içki içirip zayıflatmaya, WB'ye zehirli içki içirip hastalığını arttırmaya benzemez.Belki de Shanks topyekün bir savaştan kaçmak için Karasakal’ı tek yakalamayı deniyor o yüzden adasına dalamıyor. Her türlü işi zor. Bir kere Aokiji’nin olmadığı bir zamana denk getirmesi şart. Aokiji ve Karasakal beraberken dalarsa her türlü dezavantajlı. Ayrılarken yakalamalı.
One Piece'de bir yılda bile çok önemli gelişmeler yaşanabilir. Luffy'ler Elbaf'tan çıktıkları zaman biz şimdi Dragon'un düştüğünü veya Shanks'lerin Karasakal'lar tarafından yenildiğini gazetelerden mi okuyacağız? Böyle önemli gelişmeleri bölüm bölüm, panel panel görmek varken neden off panel olarak görelim?
Nika'ya yanlama balı olmadan Law ve Kiddo 2 seneye kesin ölür
Olabilir, raftel'e giderken harita onun önündeydi.Gaban Roger korsanlarının rotacısı mıydı?
Olabilirliği var. Diğer taraftan dev ırkının uzun yaşaması normal. Zorluğuna veya başka bir şeye vurgu yapmış olabilir ancak teori tutarsa farklı bir renk getirir seriye.
Ben onu Mihawktan bekliyorum.ben shankstan cavendish gibi bişe bekliyorum, sizce alakası varmı?