Mitte Loki'nin çocuğu Hel orayı yönetiyor diye biliyorum.Helheim.
Son düzenleme:
Mitte Loki'nin çocuğu Hel orayı yönetiyor diye biliyorum.Helheim.
Direkt her şeyi birebir alır mı bilmiyorum da öyle bir yer varsa Impel Down gibi, zindanların bulunduğu bir yer olur gibime geliyor.Mitte Loki'nin kızı Hel orayı yönetiyor diye biliyorum.
Zoro yine kayıp oldu. Cehhennem kralı cehenneme düştü
Zoro’nun kendine taktığı lakap o. Ben de dünyanın kralıyım diyeyim oluyor mu öyle?Zoro yine kayıp oldu. Cehhennem kralı cehenneme düştü
E biz zahmet olmasın artık. Haber değeri taşımıyor bize kemerlik hype tweetler atın.
İşte büyük konuştuğu için cehenneme düştü. Neymiş kılıcın adı "Enma: King of Hell"miş de, kılıç olursa Zoro niye olamıyormuş.Zoro’nun kendine taktığı lakap o. Ben de dünyanın kralıyım diyeyim oluyor mu öyle?
Zoro yine kayıp oldu. Cehhennem kralı cehenneme düştü
Bu arada olacağım diyor,daha tam olmamış yani.Zoro’nun kendine taktığı lakap o. Ben de dünyanın kralıyım diyeyim oluyor mu öyle?
Hadi us*pp neyse de chopper'a nasıl elin varırdıAh bana kalsa Zoro dışındaki bütün tayfayı bu arc öldürürüm. Sonra Akainu vs Dragon falan çizerdim
Ah bana kalsa Zoro dışındaki bütün tayfayı bu arc öldürürüm. Sonra Akainu vs Dragon falan çizerdim
Usta senin acil kılıçla alakası olmayan şeylere yönelmen lazım. Gidişat hiç iyi durmuyor.Usta benim seviye sıralaması şöyle işliyo
Yonko<Amiral<Kk seviyesi<Mihawk