Akagami No Shanks Bugün 09:09 #171 Bölümde ben varsam bölüm güzeldir. Herkesin dediği gibi Loki ile ilgili ufak bir sahnedir ancak. Çok ümidim yok , adada değilim zaten
Bölümde ben varsam bölüm güzeldir. Herkesin dediği gibi Loki ile ilgili ufak bir sahnedir ancak. Çok ümidim yok , adada değilim zaten
Sid Bugün 09:41 #173 yuemsa dedi ki: Law ile Sengoku Garp'ı kurtarmaya gidiyormuş Genişletmek için tıkla ... Blackbeard: "Ben bu kadar kişiyi öldürsem nereye gömeceğim, ada küçük zaten"
yuemsa dedi ki: Law ile Sengoku Garp'ı kurtarmaya gidiyormuş Genişletmek için tıkla ... Blackbeard: "Ben bu kadar kişiyi öldürsem nereye gömeceğim, ada küçük zaten"
Sodex Bugün 10:19 #174 Loki'nin seviyesi konusunda fikir belirtmeyip riskli oynamadığım için mutluyum.
Sodex Bugün 10:20 #175 Montana dedi ki: Kid dönüşü yakın meşaleleri yakın @Tiksav Lee @Sodex Genişletmek için tıkla ... Yoksa o 5 milyar ödül..
Montana dedi ki: Kid dönüşü yakın meşaleleri yakın @Tiksav Lee @Sodex Genişletmek için tıkla ... Yoksa o 5 milyar ödül..
Akagami No Shanks 58 dakika önce #176 Yonkou ( Shanks) > Loki >= Amiral(Filo amirali hariç) diyebilir miyiz , bence deriz ya