Yok üstad bırak topu nikanin dalga geçtiği gibi dalga geçiyorAdam top gibi oynuyor bizimle.
Yok üstad bırak topu nikanin dalga geçtiği gibi dalga geçiyorAdam top gibi oynuyor bizimle.
Tamamda ankette Luffy güncel olarak değerlendirildi, anketteki diğer elemanların zirve yaşları 40-50 arası. Luffy o yaşlara gelince ankettekilerin hepsini dağıtır.Ben de en büyük imparator kimdir ve Lokinin arc sonu durumu diye bir anket açtım imparator anketinde bil bakalım kim patladı @Alpamis
@Millennium Wizard açık konuşamıyorsa bil ki patlama yoktur. olsaydı hemen bodoslama dalardı.Anlamadım hocam 1 aydır yokum lütfen açık konuşun.
Luffy altına sıçırmış Loki'yi.
Zaten hiç bu adam çok güçlü falan da demedi ? Bu terslikte bir iş mi var ?Luffy altına sıçırmış Loki'yi.
Loki'nin seviyesi konusundaki ankette 75 kişi Loki için yonko ve yonko üstü demiş.Zaten hiç bu adam çok güçlü falan da demedi ? Bu terslikte bir iş mi var ?
Loki Shanks'a sövünce delirdi Luffy. Bağlı adama saldırdığı için çok tepki yedi ama yaptığı delikanlılıktan dolayı Garling lobisi olarak korumamız altına aldık Luffy'yi.Luffy altına sıçırmış Loki'yi.
Eğer ki Elbaf'ta olduklarında güçlenebiliyorlarsa. Elbaf yakınlarında ve içinde devlerin haki gücü katlanıyorsa veya başka bir buff alıyorlarsa hikayeye uydurabilir ama böyle bir durum yoksa saçmalıyor demektir.Dorry ve Brogy çöplerinin 1.8 milyar beri almasından belliydi ödül sisteminin nasıl bir çöplüğe döndüğü. Katakuri ve Jack geldiğinde bu nasıl ödül diye şaşırıyoduk, simdi bu 2 avanak devlerden her biri, King'den 400 milyon beri daha fazla. Gerçek bir zirvalik.
Bu ikisi naptı da şu anda Sağ Kol seviyesini aştı acaba.
Bodoslama ben size dalıyorum sen Sodex ve İnvic gibi iftiracı hurdacı ekibine yani. Alpa onurlu bir savaşçı o Prime Wb ile kendi vs atsın istedim şimdi ben tartışsam @RedTeroR a tartışacak birşey kalmayacak.@Millennium Wizard açık konuşamıyorsa bil ki patlama yoktur. olsaydı hemen bodoslama dalardı.