Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1130 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İskandinav mitolojisinde loki diğerleri tarafından yakalanarak kendi oğlunun bağırsakları ile kayalara zincirleniyor, Skadi zehirli bir yılan getirip Lokinin başının ucuna koyuyor ,Bu yılanın zehri Lokiye damlamasın diye Lokinin eşi Sigyn bir kase ile başında bekliyor ancak kase dolunca ve onu boşaltması gerekince zehir Lokiye dalmıyor ve çığlıkları tüm diyarlardan duyuluyor . Bu olay Ragnaröke kadar devam ediyor .

Burada da ucundan benzerlik var, sanırım LOKI Elbapha Ragnarök gibi büyük bir olay yaşatacak .
Bilgilendirme icin teşekkür ederim. Fakat bir noktayı düzelttim.
 
Shanks’i, Karasakal harcar diye düşünmüştük ama bir de ortaya Loki denen bu eleman çıktı. Dev Korsanları’nın başında normalde Loki’nin durması gerekirken Shanks duruyor. Bu bile Loki’nin, Shanks’e kin gütmesi için bir nedendir.

Loki’nin de bir şekilde o zincirlerden kurtulacağı kesin. Oda büyük bir ihtimal şu anda Loki’nin zincirlerden kurtulduktan sonra ne yapacağına karar vermeye çalışıyor. Belli olmaz bu işler. Shanks bile harcanabilir.
 
İyi yazılmış bir loki bulunduğu evrenin tüm kurgusunu değiştirir. Doffy'den beri beynini kullanan bir villain görmedik. Sırf kas gücü olan balonlardan sıkıldım açıkcası. Loki kaos'un, düzenbazlığın tanrısı olan bir buz devidir. oda final arc'ın büyük bir kaos içinde olacağını söylemişti. Güzel güzel. Severim. Ayrıca 10-15 sene önce gözleri bandajlı bir karakter gözüktüğü zaman bunun one piece'in finalinin işareti olduğunu söylemiş. Bu karakter sanırım loki gibi görünüyor. Gözüktükten sonra ara vermesi de belli ediyor gibi çünkü bu karakteri baya seviyormuş.

Loki'nin surtr meyvesi teorisi hoş ama tuhaf. Gerçi bir buz devi olan loki'nin (One piece'de öylemi göreceğiz) kendisine "güneş tanrısı" demesi de tuhaf. Büyük savaşın başlaması için bir Baldur lazım. onun ölümü ile ragnarok'un yaklaştığı anlaşılır.

Ayrıca insanlar marvel yüzünden thor ile loki'yi kardeş sanıyorlar ama öyle bir şey yok. Loki Aesir'in (Odin'in ailesi) bir üyesi bile değil. Aesir'in başı olan Odin'in kan kardeşidir. Çocukları olan Fenrir (Büyülü zincirlerle tutulan devasa kurt), Jormungandr (Dünya Yılanı) ve Hel (Yüzünün bir tarafı leş diğer tarafı canlı insan) Ragnarok'ta büyük rol oynayacaktır. Ölüler diyarının hükümdarı olan Hel'in tarafı belli değilken (hem iyi hem kötü), Jormungandr Thor'u öldürecektir. Asıl büyük rol ise Dev Kurt olan Fenririndir. Ragnarok'ta en büyük roller Fenrir'e aittir. Dünyanın yıkımını o sağlayacaktır. Odin'i öldürecek ve çocukları güneş ile ayı yutacaktır. Fenrir doğduğunda tanrılar ondan fevkalade korkar ve önlem almaya çalışır. Savaşın ve adaletin tanrısı olan Tyr sadece ondan korkmaz. Onu zincirlerken fenrir elini koparır. ve fenrir zincirlerinden kurtulduğu gün tanrılar kendiler için ragnarok'un yıkımının geleceğini anlarlar.
 
Son düzenleme:
Adam 2 yıl sonraki ödül artışını enflasyona bağladı. Biz de iadei itibar diyorduk. Meğersem orayı da ekonomist yönetiyormuş.
Ödüller enflasyona bağlıysa Ace’in 500 milyonluk ödülü 3,5 milyar falan ediyor güncel değeri ile. Ayriyeten Luffy, Wb ve Roger’i geçse bile değer olarak geçemeyecek sanırım. Luffy 6 milyar oldu diyelim, paranın Roger zamanına kıyasla değeri 2,5 milyar anca eder @Alpamis @Whitebear D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık