Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1128 Spoiler Yorumları

Imu'nun 800 yıldır güneş tanrısı bekleyen dünyanın anasını ağlattığı sırada toybox içinde kedi kovalayan Güneş TanrısıV1 ve ondan kaçan Güneş TanrısıV2'nin umursamazlık seviyesi:

 
yabancı twitlerde konuşulan ilginç konular var...,

Chopper da hito hito nomi meyvesi var Luffy gibi, aynı şekilde chooperinda Güneş tanrısı gibi bir tanrı olma olasılığı konuşuluyor.Su meşhur skypie da duyduğumuz Orman tanrısı.

Başka bir hito hito meyvesi yiyen Daibatsu Sengoku, ilginçtir oda Luffy gibi bir dev olabiliyor ve Luffy gibi kendine özgü rengi var.Altın rengi. (Sengokuya Buda deniliyor oda sonuçta bir tanrı deyimi var gerçek hayata ama Skypiedaki gibi 4 tanrıdan biri değil gibi)


İlginç bir soru daha Chopper in uyanışı nasıl olurdu acaba.Yoksa kendini kaybetmis haldeki ilk dev formu uyanmış halimiydi enieslobyde, 2 yıllık aradan sonra kendini kaybetmemişti buda meyvesinin kontrolünü sağladıgi anlamınami geliyor.
 
eiichiro oda, ''mangaya ara mı versem acaba?'' diye düşünen okuyuculara cevap niteliğinde bir bölüm yazmış. gene buralardayım ama belirsiz bir süre ara vereceğim seriye.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık