Redon:
What's different about the gifs compared to the Spoiler that has been published ?
It's not my problem that you're having huge mental masturbations (never better said) with the gifs
Redon:
What's different about the gifs compared to the Spoiler that has been published ?
It's not my problem that you're having huge mental masturbations (never better said) with the gifs
Bundan sonraki cümlede “Ve Usopp ölür” yazmalıydı. Yazıklar olsun kediye.Bölüm 1127 Başlık: Gizemli Krallıkta Macera
Kapak: Yamato, Inuarashi ile buluşuyor.
- Nami, tamamen lego parçalarından yapılmış dev bir kalenin içinde kendini bulur; hatta bitkiler bile legodan yapılmıştır. Kale, Elbaf'ta bulunmaktadır.
- Nami, kocaman böceklerden kaçarken, Usopp'un dev bir kedi tarafından saldırıya uğradığını görür.
- Nami ve Usopp, kediyle savaşmaya çalışırlar, ancak kedi Usopp'u güçlü bir pati ile savurur.
Nasıl yani?@Alpamis gördük mü Luffy’i?
Gene nerf mü geldi tayfaya noluyorBir dev aslan için üçlü komboya gerek mi var ? Zoro o aslanı dilimlere böler tek başına , Sanji canlı canlı pişirebilir o aslanı, Luffy'i saymıyorum bile.
İnanır mısın, o cümleyi yazmayı o kadar çok isterdim ki şahsi fikrim, sevenlerden özür diliyorum ama hiçbir halta yaramıyor. Eskiden icat falan yapıyordu, iyi-kötü bir hikayesi vardı ama zaman atlamasından sonra hikayesi de kalmadı. Mal mal tayfa içinde dolanıyor.Bundan sonraki cümlede “Ve Usopp ölür” yazmalıydı. Yazıklar olsun kediye.