Fileli çorap mı o? @AlpamisZoro şekil olmuş
Fileli çorap mı o? @Alpamis
Delikanlıyı bozar pofuduk işleri
Anormal bir durumu sadece biz Türkler farkediyoruz herhalde Neyse uzatmayalım.Sadece bu evrende g5 dinamiklere uymuyordu ayrica hikayeye zorla yedirildi. Senin dediginin aksine anormal bir durum var.
Delikanlıyı bozar pofuduk işleri
Yildirim gormedim sanjida henuz. Ayagini surtunmeyle sicakligini arttirabilir ki normal bir insan degil sanji. Cartoon gucu gayet anormal bir sey yoktan malzeme uretmesi, zoan mi,logia mi paramecia mi belli olmamasi,cansiz nesne yerine canli nesnelerini fiziki formlarini bozmasi herhalde koca amiral,yonkou,goroseide haki 0 olmaliki tesir ediyor.Anormal bir durumu sadece biz Türkler farkediyoruz herhalde Neyse uzatmayalım.
Bir ağır sanji fanı, yıldırım gücü açmış diyor. Ne diyorsunuz? Düşüncelerinizi merak ettim.
İlerde açıklanır, bilmediğimiz bir nedenden olabilir. Dediğim gibi Gebeş muhabbetini uzatmak istemiyorum.Yildirim gormedim sanjida henuz. Ayagini surtunmeyle sicakligini arttirabilir ki normal bir insan degil sanji. Cartoon gucu gayet anormal bir sey yoktan malzeme uretmesi, zoan mi,logia mi paramecia mi belli olmamasi,cansiz nesne yerine canli nesnelerini fiziki formlarini bozmasi herhalde koca amiral,yonkou,goroseide haki 0 olmaliki tesir ediyor.
G5 kadar sacma sapan bir form gormedim.