Kaido ile attığı savaş çok iyiydi su gearsizken. Adada G2 G3 atıyordu çok yerinde mesela. G4 bile olur. Snake Man Biunce Man arası gecisler. Sonra g5 diye bir ucube şeyi çıkardı. Savaşın ırzına geçti.Düzgün bi rakibe karşı şu çizimdeki halleriyle yan yana görmek isterdim monster trio'yu:
Gear 4 tipsiz bi form. Gear'ları bırakıp öğrendiği hakileri düzgün kullansa keşke. Haki karizması ayrı bu mangada.
Kaido ile attığı savaş çok iyiydi su gearsizken. Adada G2 G3 atıyordu çok yerinde mesela. G4 bile olur. Snake Man Biunce Man arası gecisler. Sonra g5 diye bir ucube şeyi çıkardı. Savaşın ırzına geçti.
Merak etme her shounende oldugu gibi guclerinin gittigi bir bolum illaki olacak gebeşden kurtulup hakiki öz luffyi gorecegiz.Kaido ile attığı savaş çok iyiydi su gearsizken. Adada G2 G3 atıyordu çok yerinde mesela. G4 bile olur. Snake Man Biunce Man arası gecisler. Sonra g5 diye bir ucube şeyi çıkardı. Savaşın ırzına geçti.
Askerden yeni gelmis gibi g5 savunmuyor muydu bu
Onu ben yapıyordumAskerden yeni gelmis gibi g5 savunmuyor muydu bu
Bu gidişle g6 şebek formu yapacak Luffy e.Düzgün bi rakibe karşı şu çizimdeki halleriyle yan yana görmek isterdim monster trio'yu:
Gear 4 tipsiz bi form. Gear'ları bırakıp öğrendiği hakileri düzgün kullansa keşke. Haki karizması ayrı bu mangada.