Devrim lobisi lideri olarak bağnaz Dragoncularla hiçbir bağlantımız olmadığını belirtmek isterim.Aramıza hoş geldin usta.
Devrim lobisi lideri olarak bağnaz Dragoncularla hiçbir bağlantımız olmadığını belirtmek isterim.
Anlıyorum seni kardeşim. En yakın zamanda ziyaret için kapını çalacağım.Dragon fanlığından istifamı veriyorum. Bunca senelik sabırdan sonra.. Sabo yeni devrimci lideri olmalı diyen fitnecilerin arasına dahil olmaya karar verdim. @Skywalker hakkını helal et usta...
Paneller devler diyarının büyüklüğünü normal insanlar tarafından nasıl gördüğü ile ilgili çizilmiştir(hasır şapka tayfası büyük duvarlar arasında karınca misali)Perspektif açısından çok iyi bir bölümmüş
Ne anlama geliyorsa artık
Bende aynı hisler içindeyim.Muhtemelen yaşlandık.Uzun zamandır zevk alamıyorum mangadan, şöyle bakıp geçiyorum, bazen bakmıyorum bile gecen bölümü okumadım meselaeskiden zevk verirdi ama artık o zevki alamıyorum spoilerlerin cıkmasını heyecanla beklerdim, belki de yaşlandık
![]()
Kizaru Bankai açsa anca kahvehanede çay dağıtır milleteKizaru bankai açmış
adam kutsal ejderlerle beraber tanrı vadisinde sivil öldürmece oynadı daha ne çeşit bi kalleşlik bekliyonuzFigarland ailesini tanıyamamışsınız... Öyle kalleşçe taktikleri Sengoku sever.