Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1127: Gizemli Diyarda Macera

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 14 20.0%
  • Orta

    Kullanılan: 14 20.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 42 60.0%

  • Kullanılan toplam oy
    70
Salak ile avanağı okurken eski bölüm tadın aldım, komedi kısmıda önemli benim için seride )) bi şekilde yeni arc’s giriş yapılacaktı, böylede olur))
 
Klasik Oda tarzı bir arc girişi. Karakterler bir anda olayların ortasında kendilerini bulurlar ve şovlarını yaparlar. Lakin artık bu metod sıkıcı hale geldi. Elbaf'ta da indirilecek villain, kurtarılacak halk olmasın be kardeşim. Kaido ve Canavar Korsanlarını indiren adama kim ne yapabilir?
 
Elbaf arc başladı biraz farklı olsada. Herşey boyutundan büyük ve diğer arc'lara göre daha güçlü olacak gibi basit canavarı dahil. Shanks elbaf'ta takılıyordu ancak birkaç köyle sınırlı ve en üst kalibre tanıdıkları dorry, broggy olabilir. Kraliyet ailesi ve diğer üst düzey kişileri belkide bilmiyordur.
 
Bölümde gariplik var, son sayfada Zoro'nun kedinin üstündeki Luffy'e baktığını görüyoruz. O paneldeki Luffy'nin sırtında uzaktan kabzası belli olan bir kılıç var. Ama aşağıdaki Luffy'nin yakın çekim olan diğer panelinde Luffy'nin sırtında balta var nereye gitti kılıç ? Sanki Eiichiro Oda da bölümü çizerken bölümde Nami'nin bahsettiği içkiden içmiş :D
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 3, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık