Engellemekle doğru yapmış çünkü şu an Boruto daha iyi, en azından bozmadı.Serinin geldiği hale bak. OP artık Boruto seviyesine düştü dedim diye beni engelleyen arkadaşa selam olsun buradan. Umarım memnunsundur böyle bölümler okumaktan.
Engellemekle doğru yapmış çünkü şu an Boruto daha iyi, en azından bozmadı.Serinin geldiği hale bak. OP artık Boruto seviyesine düştü dedim diye beni engelleyen arkadaşa selam olsun buradan. Umarım memnunsundur böyle bölümler okumaktan.
Haklısın. Boruto seviyesi demek iyi kalır şu bölümden sonra. Fairy Tail seviyesine düştü diyerek değiştiriyorum.Engellemekle doğru yapmış çünkü şu an Boruto daha iyi, en azından bozmadı.
Zamanında Naruto daha iyi diyenle kavga ediyorduk nereden nereyeSerinin geldiği hale bak. OP artık Boruto seviyesine düştü dedim diye beni engelleyen arkadaşa selam olsun buradan. Umarım memnunsundur böyle bölümler okumaktan.
Şu an Naruto ile yan yana bile anmam. Gittikçe de batıracağından şüphem yok.Zamanında Naruto daha iyi diyenle kavga ediyorduk nereden nereye
Konulu JJK diyelim, el sıkışalım.Haklısın. Boruto seviyesi demek iyi kalır şu bölümden sonra. Fairy Tail seviyesine düştü diyerek değiştiriyorum.
Hadi öyle olsun senin için. JJK ve Black Clover düzeyinde diyebilirim.Konulu JJK diyelim, el sıkışalım.