N'eonz 10 Eyl 2024 #71 Şöyle onlara 7 gün dünyaya 7 yıl yazacak bi power up timeskip adasına düşmeleri yok mu. Ah bekl...
FrostPale 10 Eyl 2024 #72 Kuzan şimdi Teach'in güvenini kazandı, motivasyonunu çok merak ediyorum Kuzan bakalım planın var mı ?
Kuzan şimdi Teach'in güvenini kazandı, motivasyonunu çok merak ediyorum Kuzan bakalım planın var mı ?
Mewtwo 10 Eyl 2024 #74 Fujitora vs Mihawk'ın olduğu spoiler daha güzeldi. Fuji Mihawk'a üstünlük kuruyordu. Atayım isterseniz? @Montana @artyomdh
Fujitora vs Mihawk'ın olduğu spoiler daha güzeldi. Fuji Mihawk'a üstünlük kuruyordu. Atayım isterseniz? @Montana @artyomdh
Kuroro 10 Eyl 2024 #75 Oda'nın canı güzel arc yazmak isteyince tayfadaki çıkıntı tiplere çektiği tarife
Dattebayo..! 10 Eyl 2024 #76 Tayfada devrecilik beklemezdim yalnız büyük hayal kırıklığı oldu. İlk dönemler birlik olmuş büyük ihtimalle daha çok exp getirecek aksiyona çökmüşler. Usopp'un hayattaki en büyük başarısı doğduğu yer
Tayfada devrecilik beklemezdim yalnız büyük hayal kırıklığı oldu. İlk dönemler birlik olmuş büyük ihtimalle daha çok exp getirecek aksiyona çökmüşler. Usopp'un hayattaki en büyük başarısı doğduğu yer
Mewtwo 10 Eyl 2024 #77 @Montana @sensey @artyomdh Shiryu bu akşam Magellan'ın tuvaletini temizlediği gibi Kuzan'ın tuvaletini şöyle temizleyecek. Gizli İçerik
@Montana @sensey @artyomdh Shiryu bu akşam Magellan'ın tuvaletini temizlediği gibi Kuzan'ın tuvaletini şöyle temizleyecek. Gizli İçerik
Daredewill 10 Eyl 2024 #79 Şimdi koskoca yonkou ekibini bayıltıp kaçırdılar mi? Bunları kesip öldürüp bir köşeye atsalardi ne olacaktı? Yonkou ağırlığı bitti.
Şimdi koskoca yonkou ekibini bayıltıp kaçırdılar mi? Bunları kesip öldürüp bir köşeye atsalardi ne olacaktı? Yonkou ağırlığı bitti.
Trafalgar Law 10 Eyl 2024 #80 Hiç düşünmeden zehri içen Barto... Adamsın. Usopp'u Elbaf'ta bırakıp tayfaya Barto'yu almalıyız. Bize zoru görünce kaçan değil zor da olsa savaşan, daimi sadık olan lazım.
Hiç düşünmeden zehri içen Barto... Adamsın. Usopp'u Elbaf'ta bırakıp tayfaya Barto'yu almalıyız. Bize zoru görünce kaçan değil zor da olsa savaşan, daimi sadık olan lazım.