Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1126 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bartonun meyvesi @İtachi_27 nin de belirttiği üzere mutlak bir meyve. Kral haki sahibi Oden'in kıramadığı bir güç, aynı Dof'un Kuş Kafesi gibi. Peki Barto niye bu halde, ben şahsen Barto'nun meyveyi hakkıyla kullanamadığını düşünüyorum. Wano'daki ihtiyar kadar hakimiyeti yok, yaşı genç, meyveden bir küre yapamazsan alttan, yandan, arkadan saldırı yiyebiliyorsun. Shanks hızıyla Barto'yu arkalamış olabilir veya bir patlama sırasında Barto savrulmuş olabilir. Barto'nun niye yenildiğini sorgulamak çok mantık değil.

Garp'ın sahnesi beni Feng Shen Ji'ye götürdü, oradaki kahraman Wu Geng'in dedesi de hapsedilmişti, sonra kendi başına hapisten kaçmış daha sonra yakalandığında ise adamın vücudunu ikiye bölmüşler, gözlerini söküp çalmışlar, yine de ölmesin diye mantrayla/büyüyle kayaya bağlamışlardı. Garp'ın hakkı da kolunun bacağının kesilip gözünün oyulmasıydı ama BB tayfası merhametli davranıp hiç ellememiş, sadece bağlamışlar. Garp'ta tek başına kaçabilecek kudret yok ama Luffyle kavuşma sahnesi benzeyebilir ne dersin @Alpamis


 
Unuttum bi an akışı BB'nin kolunun altındaki kızı da Nami sandım lan bunu ne ara kaçırdılar dedim. Oda senin ben kalemini mürekkepsiz bırakayım e mi! Bütün kadınlar Nami'ye benziyor anasını satayım ya..

Ek olarak bu kültürdeki insanlar artık eminim sapık. Ama gerçek hayattaki değiller sanki böyle kağıt üzerindeki kadınlar tekelinde sapık. Nami'ye kıyafet çizmeyi unutmuş lan yandan çarklı
 
Şimdi bizimkiler elbafı da mı kurtaracak arkadaş. İnş öyle bişey olmaz şu adayı güzel anlatırda geçer.
 
Kuzan, Garp'ı öldürmek için savaşıyormuş "Ustası olduğu için kendini tuttu!" iddiası yanlış çıktı. Teke tekte cidden Garp, Kuzan'ı parçalarmış.
Orada kuzan farklı bir gönderme yapıyor gibi
Göğsüne tek buz mızrak saplayınca nasıl öldürmek için savaşmış oluyor?
Kuzan, Karasakala güven veriyor ve ona yanaşıyor bence
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık