Elinde bir kılıç olmasına bakar...Şimdi de Shanks fanı mı oldun. Her şeyin fanı oldun bir Dof fanı olamadın usta.
Elinde bir kılıç olmasına bakar...Şimdi de Shanks fanı mı oldun. Her şeyin fanı oldun bir Dof fanı olamadın usta.
Adam iyi ki bir hapise düştü. MW kadar vefasız fan görmedim. Direkt üzerine çizik attı geçti.Elinde bir kılıç olmasına bakar...
II.Invictus gibi Sanji fanlığı mı yapsın? @Millennium WizardAdam iyi ki bir hapise düştü. MW kadar vefasız fan görmedim. Direkt üzerine çizik attı geçti.
Mehmet Büyükekşi gitti GS bitti, Invi gitti Dof lobisi bitti @Whitebear DII.Invictus gibi Sanji fanlığı mı yapsın? @Millennium Wizard
Reis bu kızıl ejderde kesin antik krallıktan kalan meyve kapatma hakisi vardır. Garling oğluna korsanlığa çıkmadan vermiştir zor durumlarda kullansın diye.Dokunamayacağını görünce dövüş başlamadan bi sinsilik yapmıştır bu fare. Shanks'ın gördüğü gelecek:
Bu iftira karşısında kamuoyunu bilgilendirmem gerekiyor.Türk halkı çabuk unutur… Dressrosa arcta forumdaki 1 yada 2 numaralı fan bendim bazen 2 oluyordum @Daredewill 1 oluyordu ama ikimizde Doffy fanıydık tam bir Dofçu hegemonyası vardı.Tabii o sırada orada olmayanlardan bahsetmek istemiyorum yüreğim yaralanıyor.Şimdi de Shanks fanı mı oldun. Her şeyin fanı oldun bir Dof fanı olamadın usta.