Normal zincir vurmuşlarsa baya büyük eksi aldı.Garpi öyle görmek üzdü acikcasi.
Ayrica Yasopun yaptiginda bi sikinti yok, adam hayir kurumunda calismiyor. Sevdim o sahneyi, bartolara ders ögretmesini, yakisir.
Power up'ı geçtim Usopp o sapandan kurtulmadığı sürece Usopp'tan bi cacık olmayacak.Odin şöyle efsane bir gözlem haki kullanıcısı çıksa ve Usopp'u eğitse mesela.
Ya da Usopp bir gözünü kaybetse yerine Odin'in gözünü taksalar God Usopp gerçek olsa.
Bu ada var ya Bende Usopp için son durak ya hep ya hiç o yüzden ada bitene kadar umudum çok yüksek.
P-up alamadığı her hangi bir senaryoda adayı canlı terk etmemeli.
Niye elleşsin ki? Kaido ya da Big Mom Shanks'a elleşmiş mi? Shanks'a çomak sokmaya çalışanlar Kid ve Barto.Shanks ve tayfasının sıkıntısı belli bir seviyenin üstündeki kimseye asla elleşmeyip, nerede güçsüz varsa oraya gidip şov yapmaları.
Yıllarca Big Mom ve Kaido'ya yaklaşamadılar bile, ama şimdi Barto'ya veya Kid'e aslan kesiliyorlar.
Replika diye hatırlıyorum ama yanlış olabilirimImu'nun kullandığı gerçeği değil miydi? İlk başta Vega bir silah üretmiş gibi ima edildi ama sonradan Ana Alev ile Antik Silahı faaliyete geçirmişler diye hatırlıyorum.